Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Защо Орифлейм?

„Орифлейм” е най-голямата европейска компания за директни продажби, създадена през 1967 г. в Швеция от братята Роберт и Йохан аф Йохник. Фирмата предлага естествена шведска козметика, в която са съчетани мъдростта на природата с най-доброто от науката.

Всяка година Орифлейм пуска стотици нови козметични и wellness продукти, които съчетават в себе си повече от 50 години експертен опит в грижата за кожата с последните модни и козметични тенденции. Предлагането са извършва не чрез магазинната мрежа, а по каталог, с помощта на индивидуални консултанти по красота. Така всеки потребител има възможност да получи съвет и насока от хора, които познава и на които се доверява. Същевременно, поради скъсената верига на доставки, характерна за мрежовия маркетинг, продуктите на „Орифлейм” са на изключително достъпни цени.

Освен чудесната козметика „Орифлейм”, предлага и възможност на всеки, който желае да се включи в най-бързо растящия бизнес модел в света. В удобно за теб време, като основна или допълнителна работа и без финансов риск, фирмата ти предлага да се включиш като партньор и да печелиш допълнителни доходи или да развиеш свой собствен бизнес в системата на мрежовия маркетинг. Няма изискване за ниво на образование, натрупан опит или начален капитал. Хора на всяка възраст и с различни професии успяват в директните продажби с Орифлейм.

ПРОДУКТОВА ФИЛОСОФИЯ

При създаване на своите продукти фирмата спазва високи стандарти за качество и етика. При разработването и създаването на продуктите от самото начало и до днес се използват натурални съставки, добити по отговорен начин с грижа за природата.

contentImage

Oriflame-no test

Продуктите и съставките, които участват в тях никога не се тестват върху животни.

 
Марката Орифлейм е отличена с приза SuperBrands. Доказателство за високото качество на предлаганите от “Орифлейм” продукти е и фактът, че за 2009, 2010, 2011, 2012 и 2015 г. марката е носител на приза Superbrands – международна организация, която отличава най-силните марки на българския пазар. Престижното отличие се дава на базата на статистически и пазарни данни, оценка от независимо жури и представително онлайн гласуване на потребителите на национално ниво. То е признание за качество, надеждност и отличителна индивидуалност на марката Орифлейм. Superbrands е свидетелство за изключителната репутация на фирмата сред настоящи и потенциални клиенти, партньори и инвеститори.

Орифлейм е в сътрудничество с Rainforest Alliance и се стреми хартията, използвана за производството на каталозите, да идва от добре ръководени горски масиви.

Орифлейм е една от водещите компании за красота, която е създала собствена благотворителна фондация. Със своята благотворителна политика, чрез множество инициативи, фирмата се стреми да помага на деца и млади жени в неравностойно положение.

Share This