Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Здравейте, приятели!

Вие се намирате в WWW.ORI-BG – сайт за онлайн поръчки и БЕЗПЛАТНА регистрация на нови консултанти в Орифлейм.

Този сайт e собственост на Диньо Динев & екип, в качеството им на независими консултанти на компанията Орифлейм за България.

Основната му цел е да запознава и въвежда настоящите и бъдещите консултанти в бизнес възможността, която  Орифлейм /Oriflame/ предлага, както и да осъществява онлайн поръчки на Орифлейм продукти.

Предимствата на онлайн пазаруването са много: пазарувате по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, без досадни опашки, без излишно губене на време; доставката се извършва в удобно за вас време и място; следите промоциите в актуалния и следващия Орифлейм каталог и избирате най-подходящия за Вас вариант. При нас имате възможност за индивидуална консултация и компетентен съвет както при избора на продукти, така и за възможностите да печелите допълнителни доходи или да стартирате собствен бизнес.

В нашия сайт ще откриете различни безплатни услуги, като:

– Онлайн консултация за най-подходящата грижа за Вашата кожа;

– Онлайн консултация при избор на подаръци, парфюми, бяла и цветна козметика и продукти за лична хигиена;

– Онлайн консултация за всички Wellness продукти за здраве.

– Освен това, напълно безплатно, можете да се присъедините към нашия екип, за да пазарувате висококачествена естествена козметика с 20% отстъпка от каталожната цена, да печелите допълнителни доходи или да стартирате собствен бизнес,  без инвестиция на лични средства, т.е. без финансов риск.

Защо да изберете нас?

  1. В ORI-BG по всяко време ще намерите актуална информация за новите продукти с марката Oriflame, най-изгодните оферти и възможност да спечелите ПОДАРЪК само затова, че сте пазарували онлайн. Едновременно с това при нас получавате компетентен съвет и реална помощ при избора си на продукти.
  2. В ORI-BG, при поръчка над 40 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата страна – до офис на Еконт или Спиди. При поръчка над 65 лв. – БЕЗПЛАТНА доставка до посочен от Вас адрес за цялата страна. Това ви позволява да се възползвате от цялото удобство на онлайн пазаруването, без да правите излишни разходи за доставка.
  3. В ORI-BG предоставяме 100% гаранция за всички предлагани от нас продукти. Това означава, че ако закупите от нас продукт и останете недоволни, то ще можете да го върнете в срок от 7 календарни дни, а ние ще ви възстановим заплатената за него сума. По този начин не рискувате нищо и вашите средства са напълно защитени.
  4. В ORI-BG ще се насладите на компетентно обслужване – с желание и усмивка. При нас винаги можете да се обадите на посочения в сайта телефон, да ни намерите във Фейсбук – Ori-bg, да ни изпратите запитване по имейл, ако имате нужда от съвет или консултация при избора си на козметика или уелнес продукти.

Подарете си здраве и перфектна визия с висококачествената естествена козметика и уелнес продукти на Орифлейм!

 

Независими консултанти на Орифлейм Диньо Динев & екип

Share This