Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Здравейте, приятели!

Вие се намирате в WWW.ORI-BG – сайт за онлайн поръчки и БЕЗПЛАТНА регистрация на нови консултанти в Орифлейм.

Този сайт e собственост на Йорданка Динева & екип, в качеството им на партньори на компанията Орифлейм за България.

Основната му цел е да запознава и въвежда настоящите и бъдещите партньори в бизнес възможността, която  Орифлейм /Oriflame/ предлага, както и да осъществява онлайн поръчки на Орифлейм продукти за клиенти.

Предимствата на онлайн пазаруването са много: пазарувате по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, без досадни опашки, без излишно губене на време; доставката се извършва в удобно за вас време и място; следите промоциите в актуалния и следващия Орифлейм каталог и избирате най-подходящия за Вас вариант. При нас имате възможност за индивидуална консултация и компетентен съвет както при избора на продукти, така и за възможностите да печелите допълнителни доходи или да стартирате собствен бизнес.

В нашия сайт ще откриете различни безплатни услуги, като:

– Онлайн консултация за най-подходящата грижа за Вашата кожа;

– Онлайн консултация при избор на подаръци, парфюми, бяла и цветна козметика и продукти за лична хигиена;

– Онлайн консултация за всички Wellness продукти за здраве.

– Освен това, можете да се присъедините към нашия екип, за да пазарувате висококачествена естествена козметика с 20% отстъпка от каталожната цена, да печелите допълнителни доходи или да стартирате собствен бизнес,  без инвестиция на лични средства, т.е. без финансов риск. Срещу еднократна такса от 19,90 лв. получавате онлайн магазин, от който Вашите клиенти могат да пазаруват директно от производителя, а Орифлейм Ви плаща бонуси на базата на оборота, който са направили клиентите Ви.

Защо да изберете нас?

  1. В ORI-BG по всяко време ще намерите актуална информация за новите продукти с марката Oriflame, най-изгодните оферти и възможност да спечелите ПОДАРЪК само затова, че сте пазарували онлайн. Едновременно с това при нас получавате компетентен съвет и реална помощ при избора си на продукти.
  2. В ORI-BG, при поръчка над 50 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата страна – до офис на Еконт или Спиди. При поръчка над 70 лв. – БЕЗПЛАТНА доставка до посочен от Вас адрес за цялата страна. Това ви позволява да се възползвате от цялото удобство на онлайн пазаруването, без да правите излишни разходи за доставка.
  3. В ORI-BG предоставяме 100% гаранция за всички предлагани от нас продукти. Това означава, че ако закупите от нас продукт и останете недоволни, то ще можете да го върнете в срок от 7 календарни дни, а ние ще ви възстановим заплатената за него сума. По този начин не рискувате нищо и вашите средства са напълно защитени.
  4. В ORI-BG ще се насладите на компетентно обслужване – с желание и усмивка. При нас винаги можете да се обадите на посочения в сайта телефон, да ни намерите във Фейсбук – Ori-bg, да ни изпратите запитване по имейл, ако имате нужда от съвет или консултация при избора си на козметика или уелнес продукти.

Подарете си здраве и перфектна визия с висококачествената естествена козметика и уелнес продукти на Орифлейм!

 

Независими консултанти на Орифлейм Йорданка Динева & екип

Share This