Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

За да направите поръчка, използвайте нашия онлайн каталог, обадете ни се на телефон 0887/526667 или ни изпратете своята поръчка на имейл oriadmin@ori-bg.com. След получаване на поръчката, в рамките на 24 часа, наш консултант ще се свърже с Вас на посочения телефон или e-mail за контакт, за да потвърдите заявените продукти, както и за уточняване подробностите по доставката, в това число обща цена на продуктите, липсващи продукти, време и място на получаване на продуктите. Непотвърдени в рамките на 3 дни от заявката поръчки се анулират.

ВНИМАНИЕ! Сайтът www.ori-bg.com не носи отговорност за неизпълнени заявки, дължащи се на некоректно попълнени в заявката телефон или e-mail, поради което не сме в състояние да се свържем с Вас.

ДОСТАВКА:

Доставката на поръчаните продукти се извършва до избран от Вас офис на Еконт или Спиди /при липса на такъв – до избран от Вас адрес/.

ТУК можете да видите кой е най-близкия офис на Еконт до вас.

За поръчки над 60.00 лв. получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт или Спиди.

За поръчки над 80.00 лв. получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до посочен от Вас адрес.

ПЛАЩАНЕ:

Заплащането се извършва с наложен платеж – плащате в момента на получаване на продуктите.

oriflame_guaranteed ВАШИТЕ ПРАВА:

100% ГАРАНЦИЯ

Орифлейм твърдо застава зад качеството на всички свои продукти. Затова, ако не сте доволни от качеството на определен продукт, имате право да направите рекламация и да върнете продукта.

Условията, при които можете да направите рекламация/отказ са:

  1. Продуктът да е с марката на Орифлейм и да е закупен от нашия сайт https://www.ori-bg.com
  2. Продуктът да е със запазен търговски вид, тоест да не е изразходен, а само пробван и да е в оригиналната си опаковка.
  3. Рекламацията да се направи в срок до 5 календарни дни от датата на получаване, като за отказ от поръчка се подаде информация на имейл oriadmin@ori-bg.com.
  4. Срокът за връщане на продукта е не повече от 3 дни от датата на изпратения имейл за отказ/рекламация.
  5. Разходите по връщане на закупения продукт са за сметка на купувача.
  6. За връщане на продукти използвайте куриерска доставка (изборът на куриер е изцяло Ваш).

След като получим отказания от Вас продукт ние ще Ви върнем 100% от парите, заплатени за него, или ще го заменим с друг, по Ваш избор, на същата цена. По този начин не рискувате нищо, ако пазарувате от нас.

Пазарувайки Орифлейм продукти от нашия сайт, Вие автоматично се съгласявате с тези условия на рекламация.

Share This