Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , през фен страницата ни във Фейсбук OriPearls или през Viber и WhatsApp на тел.0887526667 участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

BIG Lash On Colour

Подаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 5, е Спирала BIG Lash On Colour за възхитителни очи и мигли през целия ден! С уникална четчица Big Lash за супер обем и провитамин B5 за хидратиране и подхранване на миглите!

Divine_mini-8ml

Честито на г-жа Нина Василева, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 4 на Орифлейм – Минифлакон тоалетна вода Divine – елегантен, блестящ, женствен аромат!

Изкусителна комбинация на плодови и дървесни нотки, които подчертават нежната сърцевина от орхидея. В удобен размер за всяка дамска чанта.

 

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com , през фен страницата ни във Фейсбук OriPearls или във Фейсбук групата ни Ориклуб Дамски свят .

Желаем Ви късмет!

Колело на късмета

Share This