Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

Discover Maldivian SerenityПодаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 8, е Комплект Maldivian Serenity душ гел и сапун, с нежна формула, подходяща за всеки ден и вълнуващ аромат на екзотични плодове – манго, диня и папая – за ароматна свежест през целия ден.

Успокояващ крем за крака Feet Up-23276+пила за кракаЧестито на г-жа Мария Димитрова, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 7 на Орифлейм – Комплект пила и успокояващ крем за крака Feet Up с масло от шеа, дива мента и салицилова киселина за намаляване появата на мазоли и дълготрайна хидратация, за да се радвате на гладки и меки стъпала през лятото.

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This