Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

Tenderly

Подаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 2, е Ароматен лосион за тяло Tenderly с красив, женствен аромат на розова магнолия – символ на младостта и невинността и нотки на диви цветя, ухаещи на пролет, за мека и уханна кожа през целия ден.

C1-2019-Macaron Love-set

Честито на г-жа Диляна Цокова от гр.Ветово, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 1 на Орифлейм – Комплект Macaron Loveхидратиращ крем за ръце и сапун с нежен аромат за идеално мека, гладка и уханна кожа!

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This