Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

 

Feet Up-Освежаващ крем за крака-32644

Подаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 2, е Освежаващ крем за крака Feet Up – обогатен с ароматизиращо масло от евкалипт и подхранващо масло от шеа, за да осигурява подхранване и свежест през целия ден.

Spring Blossoms-трио кремове за ръце

Честито на г-жа Миглена Иванова, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 1 на Орифлейм – Трио кремове за ръце Spring Blossoms с растителни екстракти, които интензивно хидратират кожата на ръцете и й придават усещане за гладкост, мекота и нежен флорален аромат. В удобен размер за всяка дамска чанта.

 

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This