Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

Spring Blossoms-ExternalImageПодаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 5, е Минифлакон Парфюмна вода Love Potion Secrets – невероятно женствен, пленителен и омагьосващ аромат – истински любовен еликсир! В удобен размер за всяка дамска чанта.

Eclat Femme-8mlЧестито на г-жа Ваня Стефанова от гр.Варна, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 5 на Орифлейм – Минифлакон тоалетна вода Eclat Femme – изтънчен, неустоимо женствен аромат с блестящи нотки на цитрусови плодове, малина, роза и касис, обвити в цветното сърце на жасмин и виолетка. С дървесно–мускусен завършек за завладяваща чувственост. В удобен размер за всяка дамска чанта.

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This