Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

 

Divine_mini

Подаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 10, е минифлакон Тоалетна вода Divine – елегантен, блестящ, женствен аромат!

Изкусителна комбинация на плодови и дървесни нотки, които подчертават нежната сърцевина от орхидея. В удобен размер за всяка дамска чанта.

The ONE Tremendous Fierce mascara

Честито на г-жа Нина Василева, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 10 на Орифлейм – Спирала Tremendous Fierce за дързък обем с ексклузивна четчица, създадена специално за постигане на  супер модерната визия “Котешко око” – за повече обем, по-дълги и по-дръзки мигли.

 

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This