Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

Divine_miniПодаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 6, е минифлакон тоалетна вода Divine – елегантен, блестящ, женствен аромат! Изкусителна комбинация на плодови и дървесни нотки, които подчертават нежната сърцевина от орхидея. В удобен размер за всяка дамска чанта.

Floral Embrace CollectionЧестито на г-жа Галя Иванова, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 5 на Орифлейм – Комплект Floral Embrace –  душ гел и сапун със свеж аромат на цветя – за чиста и уханна кожа всеки ден.

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This