Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

????????????????????????????????????????????????

Подаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 10, е СпиралаThe ONE Wonder Lash XXL за забележително подчертаване на миглите, наситен цвят и 49% повече обем от обикновената спирала с ефект 5 в 1.

The One Volume Blast MascaraЧестито на г-жа Елена Иванова, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 9 на Орифлейм – Спирала за обемни мигли The ONE с четчица, която обхваща всяка мигличка, и восъчен комплекс за прецизно разделяне, равнoмерно покритие и 24Х обем.

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This