Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

Milk&Honey-komplektПодаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 12, е Комплект за ръце „Мед и мляко-Злато” – сапун с глицерин и органични екстракти от мед и мляко, който почиства, без да изсушава кожата + луксозен ароматен крем за ръце с органични екстракти от мляко и мед, осигуряващ интензивна 24-часова хидратация за меки и нежни ръце през целия ден.

Love Nature-mini
Честито на Мелани Пейкова от Стара Загора, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 11 на Орифлейм – Комплект Love Nature с бадемово масло – подхранващ крем за душ и подхранващ лосион за тяло в мини опаковки, подходящи дори за дамска чанта.

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This