Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спечели ПОДАРЪК от нашата томбола!

Всеки, направил онлайн поръчка на Орифлейм продукти в ori-bg.com , или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg участва в нашата томбола с Oriflame подаръци, която се провежда в първия ден, следващ края на предходния Орифлейм каталог и има реален шанс да спечели подарък – продукт от каталога.

Продуктът-подарък ще бъде обявяван в първия ден на всеки нов каталог.

До 24 часа след провеждане на томболата спечелилият обявения подарък ще бъде уведомен на посочен от него телефон и e-mail. Името на късметлията ще бъде публикувано в сайта ни.

La PralineПодаръкът, който всеки, направил онлайн поръчка при нас, може да спечели през актуалния каталог 4, е Комплект за ръце La Praline от Орифлейм! Разкошна колекция с богати, кремообразни текстури и вкусни аромати в крем за ръце и сапун. С ароматно шоколадово мляко и изкусителен аромат на лешници.

TheOne NoCompromiseЧестито на г-жа Евгения Брестенска от гр.София, която спечели подаръка от нашата томбола през каталог 3 на Орифлейм – Спирала The ONE NO COMPROMISE на Орифлейм с комплекс Lash-wrap за дързък обем и великолепна дължина на миглите. С водоустойчива формула, без размазване, разтичане или зацапване. Почистване за миг – само с топла вода!

Вие също можете да спечелите ПОДАРЪК от нашата томбола.

За да участвате в нея, достатъчно е да направите онлайн поръчка в ori-bg.com или през фен страницата ни във Фейсбук Ori-bg.

Желаем Ви късмет!

Share This