Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Possess Absolute

parfyumna-voda-possess-absolute

Парфюмна вода Possess Absolute – чистата есенция на женствеността!

Вдъхновена от богинята Венера, завладяващата аура на тази парфюмна вода ще Ви омагьоса от първата среща. С нейните хипнотични нотки тя притежава силата да Ви пренесе в един различен свят. Истински красива и спираща дъха, Парфюмна вода Possess Absolute е празник на върховната богиня, която се крие във Вас.

За ароматните нотки:

Първият плодово-дървесен аромат на Орифлейм!

Връхни нотки: акорд нар, праскова, ябълка

Сърцевина: портокалов цвят, османтус, кайсия, жасмин

Основа: кехлибар, амбра, ванилия, мускус

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – акорд нар

Символ на красотата и силата, акордът на нар излъчва върховната женственост на Пaрфюмна вода Possess Absolute. Носеща освежаващите, плодови фасети на сочен нар, тя извиква неустоимо привличане. Екзотичен и като че ли от друг свят, този акорд въплъщава неустоима женственост. Освен че е модерен и свеж, нарът е символ на силата и красотата, което отговаря на чувствения и наситен характер на тази парфюмна вода.

Дръзко ухание със завладяваща аура в легендарната бутилка Possess с обновен, още по-подчертано женствен дизайн. С капаче със заключващ механизъм.

Пaрфюмна вода Possess Absolute оставя ароматна следа до 3-4 метра, а трайността й е до 8 часа.

Разкрийте истинската сила на Вашата женственост с Possess Absolute – завладяващ аромат, който олицетворява силата, скрита във Вас.

САМО до 12 СЕПТЕМВРИ Пaрфюмна вода Possess Absolute е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 30,99 лв. Ще я откриете на стр.165 в актуалния каталог 13. – Код: 42968

Share This