Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Заместващ хранене шейк за контрол на теглото – ванилия

zamestvashh-hranene-sheyk-za-kontrol-na-tegloto-vaniliya

Заместващ хранене шейк за контрол на теглото – ванилия – пълен с нутриенти шейк, създаден за заместване на основното хранене за постигане и поддържане на вашите цели, свързани с намаляване на теглото по здравословен и удобен начин.

С богата на нутриенти растителна формула, подходяща за вегетарианци и вегани.

Със стевия, естествен подсладител на растителна основа и алтернатива на захарта, която няма калории. Формулата не съдържа изкуствени подсладители, нито добавени захари***.

Съдържа слънчогледово олио, здравословен източник на мазнини, който осигурява есенциалната мастна киселина линолова киселина.

Високо съдържание на фибри, с до 7 грама диетични фибри от естествени източници.

Подходящ за безглутенови диети.

Подходящ за вегани/вегетарианци, когато се консумира със соево мляко.

Регистриран от организацията The Vegan Society.

Можете да замествате 1-2 от храненията си в зависимост от вашите цели за намаляване на теглото.

Заместващ хранене шейк за контрол на теглото – ванилия е богата на хранителни вещества храна под формата на лесен за приготвяне шейк, базиран на науката и вдъхновен от скандинавската диета, предназначен за постигане и поддържане на вашите цели за котрол на теглото. Формулата е с натурални съставки, растителни протеини, диетични фибри, здравословни мазнини и 23 основни витаминa и минералa.

Смесен с краве мляко или соево мляко при веган опцията, шейкът се превръща в здравословна, наситена на нутриенти формула с ограничени калории, който може да замести основно хранене. Приемайте 1-2 пъти дневно в зависимост от целите за конрол на теглото*. Орифлейм вярва в синергията на пълноценната диета, включваща адекватна хидратация, редовна физическа активност и правилни избори в начина на живот за оптимизиране на цялостното здраве и благополучие.

Шейкът с балансирана нутриентна формула ви помага да структурирате ястията, порциите и количеството на калориите си за деня с лекота. Формулата е научно формулирана в съответствие с европейските разпоредби, за да осигури търсените резултати (EFSA, 2010).

Заместващ хранене шейк за контрол на теглото – ванилия e богат на протеини. Протеините допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Комбинирани с физическа активност, диетите за отслабване, богати на протеини могат да помогнат за намаляване на мазнините, като в същото време се запазва мускулната маса (Longland, 2016). Шейкът за заместване на хранененто за контрол на теглото осигурява над 20g протеини, когато 25g прах се смесва с 250ml краве мляко (1.5%) или 310ml соево мляко**.

Шейкът, заместващ хранене за контрол на теглото съдържа и диетични фибри. Диетичните фибри имат много ползи за здравето и са важно хранително вещество за здравето на червата и цялостното здраве. Добре познати със свойството им да подпомагат храносмилането, те осигуряват основната маса, която помага за редовното изхождане (Slavin, 2017). В световен мащаб възрастните не получават достатъчно фибри в диетата си (Global Nutrition Report, 2021). Шейкът за заместване на хранене за контрол на теглото осигурява 4.8g фибри на порция, когато се консумира с краве мляко (1.5%) и 7g фибри, когато се консумира със соево мляко**.

Спазването на хранителен режим може да бъде трудно! Дори и да постигнете целите си при намаляване на теглото, поддържането му представлява друго предизвикателство (Dulloo, 2015). Има научни доказателства, че включването на заместители на храна в диета с ограничени калории предлага дългосрочен успех в управлението на теглото. Заместителите на храна работят по-добре от самоo опитi за отслабване, поради по-дългосрочното придържане към диетата с намалени калории. Още по-големи резултати за загуба на тегло се наблюдават, когато се комбинират заместители на хранене с промяна в поведението и подкрепяща общност (Astbury, 2019).

Знаейки, че помагате за посрещането на вашите ежедневни нутриентни нужди с удобството на шейк “всичко-в-едно” ви помага да създадете ежедневното си меню. Поемете контрола. Създайте си предпоставки за успех.

Заместването на две от основните ежедневни хранения при диета с ограничен прием на калории със заместители на хранене допринася за загуба на теглото. Заместването на едно основно хранене за деня при диета с ограничен прием на калории с шейка, заместващ хранене, допринася за загуба на поддържане на теглото след отслабване. Предназначен за употреба като част от диета с ограничен прием на калории и с други хранителни продукти, в комбинация с редовна физическа активност. Важно е да се поддържа адекватен прием на течности.

Веган/без млечни продукти, когато се консумира със соево мляко. Важно е да се използва соево мляко, а не други растителни млека (бадемово, кокосово, оризово, овесено), тъй като шейкът, заместващ хранене няма да отговаря на критериите за енергия и хранителен състав, за да бъде наречен заместител на хранене.

СЕГА Заместващ хранене шейк за контрол на теглото ванилия е на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 79.90 лв. Ще го откриете на стр.79 в актуалния каталог 6. код: 43271

Share This