Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Протеинов микс на Орифлейм-код 36169

proteinov-miks-na-orifleym

Протеинов микс на Орифлейм – идеалното допълнение към ежедневното хранене! Протеиновият микс осигурява основните аминокиселини, от които тялото Ви се нуждае – извлечени от мляко, яйца и грах. Обогатен и с диетични фибри от ябълки, шипки и захарно цвекло. Неовкусеният продукт на прах, без добавена захар, се смесва лесно с други храни и напитки. Разработен в Швеция. (378 г)

Всеки 4-ти Протеинов микс на Орифлейм ПОДАРЪК!

Осигурете си висококачествени нутриенти всеки ден с подкрепата на науката!

  • Шипки: Добър натурален източник на диетични фибри и витамин С.
  • Фибри от захарно цвекло: Естествено богати на диетични фибри и без глутен.
  • Ябълки: Богати на диетични фибри и витамин С.
  • Яйца: Много добър естествен източник на протеини.
  • Протеин от грах: Без холестерол и лактоза.
  • Суроватъчен протеин: Млечен протеин с пълноценен аминокиселинен профил.

Протеинов микс на Орифлейм – ГОДИНИ НА МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ & НАУЧНИ ИНОВАЦИИ

Оригиналната формула на проф. Стиг Стеен е разработена след дългогодишни подробни проучвания и първоначално е предназначена за осигуряване на нужните нутриенти при неговите пациенти, на които предстои белодробна трансплантация.

“Преди много години в Изследователския център в Игельоса създадохме хранителна формула, която да осигури оптимално количество нутриенти на пациентите с тежки белодробни заболявания и да подпомогне тяхното възстановяване. Tази оригинална, неподсладена формула е Протеиновият микс. Може да го добавяте към сосове и различни ястия или да го използвате за приготвяне на питателни супи. Идеалният начин да осигурите на организма си оптимално количество нутриенти, доставени с “традиционните храни”.

Старши професор Стиг Стеен

Протеинов микс на Орифлейм – уникална комбинация от протеини и диетични фибри, перфектното решение за обогатяване на ежедневното Ви меню.

Всеки 4-ти Протеинов микс ПОДАРЪК!

ОБОГАТЕТЕ ЕЖЕДНЕВНОТО СИ МЕНЮ С ПРОТЕИНОВИЯ МИКС!

Осигуряването на висококачествени протеини е важна част от балансираното хранене. Протеиновият микс, разработен по оригиналната формула на проф. Стиг Стеен, е идеален за обогатяването на ежедневното Ви меню по начин, който отговаря на Вашия начин на живот. Може бързо и лесно да добавите този богат на нутриенти, неовкусен микс към любимата си храна или напитка.

КЪМ КАКВО МОЖЕТЕ ДА ДОБАВЯТЕ ПРОТЕИНОВИЯ МИКС?

Може да добавяте протеиновия микс към голяма група храни и напитки както по време на готвенето/ печенето, така и на масата след това.

КАК ДА ГО СМЕСВАТЕ?

Просто добавете към храната или напитката една мерителна лъжичка (18 г) от протеиновия микс и разбъркайте добре.

Код: 36169; Цена: 67.90 лв.

Share This