Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подхранващ комплекс за коса и нокти-код 29706

Hair & Nail NutriComplex-oriflame-29706

Подхранващ комплекс за коса и нокти NutriComplex на Орифлейм 3 проблема – 1 решение!

Обогатете живота си с повече здраве и красота!

Подхранващият комплекс за коса и нокти е уникална комбинация от всички нутриенти, необходими на ноктите и косата, за да изглеждат силни и бляскави.

Причините за чупливите нокти, косопада и лошото състояние на косата може да са различни. Уникалната формула на Подхранващ комплекс за коса и нокти NutriComplex на Орифлейм осигурява основни нутриенти за по-силни нокти и по-красива, по-гъста и по-здрава коса. Шведска формула на хранителна добавка, съдържаща цинк, селен, желязо, витамин С, аминокиселини и растителни екстракти. Селенът допринася за поддържането на нормалното състояние на косъма. Цинкът допринася за поддържането на нормалното състояние на ноктите.

ДОКАЗАНИ ПОЛЗИ:

– КОСА

  • Подсилва косата и я прави по-плътна – 79%.
  • Намалява косопада – 68%.

– НОКТИ

  • Прави ноктите по-силни – 79%.
  • Намалява чупливостта на ноктите.

Резултатите са от проведено независимо изследване в Лондон при 100 здрави жени между 30 и 65 години с лека степен на косопад, които приемат Подхранващ комплекс за коса и нокти NutriComplex за период от 3 месеца.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Приемайте по 2 таблетки дневно в продължение на 12 седмици. При необходимост може да повторите 12-седмичния курс на прием, но преди да го започнете, направете 3-седмична почивка. Подхранващият комплекс за коса и нокти може да се приема заедно с Комбинирания комплект Wellness на Орифлейм.

Погрижете се за косата и ноктите – здравето и добрата визия вървят ръка за ръка!

Код: 29706; цена: 40.00 лв.

Share This