Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Витамини & минерали за мъже

Multivitamin & Mineral Man-Wellosophy-38558-1-ред.

Мултивитамини & минерали за мъже Wellosophy – специално разработени формули и създадени в Швеция.

Таблетки с 22 витамина и минерала, необходими за здравето, прецизно формулирани, за да отговорят на хранителните нужди на жените. Перфектен начин да си набавите необходимите за здравето си витамини и минерали!

Мултивитамини & минерали за мъже Wellosophy са подходящи за вегетарианци. Без глутен. Без ГМО.

– С високо съдържание на 12 витамина: A, C, D, E, тиамин (B1), рибофлавин (B2), ниацин (B3), пантотенова киселина (B5), пиридоксин (B6), биотин (B7), фолиева киселина (Folate/B9), кобаламин (B12)

– С високо съдържание на 8 минерала: хром, мед, йод, желязо, манган, молибден, селен, цинк.

– Източник на и на калций и магнезий.

– Без консерванти.

– Без изкуствени оцветители или аромати.

– Без добавена захар или подсладители.

– Подходящи за вегетарианци.

– Не съдържат глутен.

– Без ГМО.

Витамин А допринася за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма на желязото, поддържането на нормална кожа и нормалното зрение.

Витамин D допринася за нормалното функциониране на имунната система, за нормалната функция на мускулите, за поддържането на нормални кости и зъби и за нормалното усвояване/използване на калций и фосфор.

Витамин С допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за регенерирането на редуцираната форма на витамин Е, за нормалната функция на имунната система, за нормалния метаболизъм, за намаляване на умората и отпадналостта, за нормалната функция на нервната система, за нормалната психологическа функция, за нормалното образуване на колаген (за нормалната функция на кожата, венците, зъбите, хрущялите, костите, кръвоносните съдове).

Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Тиамин (В1) допринася за нормалния метаболизъм, нормалната функция на сърцето, нормалната функция на нервната система и нормалната психологическа функция.

Рибофлавин (В2) допринася за нормалната обмяна на енергия, защитата на клетките от оксидативен стрес, поддържането на нормална кожа, намаляването на умората и отпадналостта, нормалната функция на нервната система и поддържането на нормално зрение.

Ниацин (В3) допринася за нормалния метаболизъм, поддържането на нормална кожа, намаляването на умората и изтощението, нормалната функция на нервната система и нормалната психологическа функция.

Пантотенова киселина (В5) допринася за нормалната обмяна на енергията, нормалната психична дейност, намаляването на умората и изтощението, както и за нормалния синтез и метаболизъм на стероидните хормони, витамин D и някои невротрансмитери.

Пиридоксин (В6) допринася за нормалното функциониране на имунната система, нормалния метаболизъм, намаляването на умората и отпадналостта, нормалното функциониране на нервната система и нормалната психическа дейност.

Биотин (В7) допринася за нормалната обмяна на енергията, за нормалното състояние на лигавиците, за нормалната функция на нервната система, за нормалния метаболизъм на макроелементите, за нормалната психологическа функция и за поддържането на нормална коса и кожа.

Фолиева киселина (В9) допринася за нормалната функция на имунната система, намаляване на умората и отпадналостта, нормална психологическа функция и нормален метаболизъм на хомоцистеина.

Кобаламин (В12) допринася за нормалното функциониране на имунната система, за нормалния метаболизъм на енергията, за намаляване на умората и отпадналостта, за нормалното функциониране на нервната система, за нормалната психологическа функция, за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и за нормалното образуване на червени кръвни клетки.

Калций допринася за нормалното функциониране на мускулите, нормалния метаболизъм, поддържането на нормални кости, поддържането на нормални зъби и нормалното функциониране на храносмилателните ензими.

Желязо допринася за нормалната когнитивна функция, за нормалното когнитивно развитие при децата, за нормалната функция на имунната система, за нормалния енергиен метаболизъм и за намаляване на умората и отпадналостта.

Цинк допринася за нормалната функция на имунната система, поддържането на нормални кости, нормалната когнитивна функция, нормалния синтез на протеини, поддържането на нормални коса, кожа и нокти, нормалния синтез на ДНК, нормалния метаболизъм на въглехидратите, нормалната фертилност и репродуктивност, нормалния метаболизъм на макроелементите, нормалния метаболизъм на мастните киселини, поддържането на нормално зрение, поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта.

Мед допринася за нормалното функциониране на имунната система, за нормалния метаболизъм, който дава енергия, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалното функциониране на нервната система и за нормалната пигментация на косата и кожата.

Манган допринася за нормалния енергиен метаболизъм, защитата на клетките от оксидативен стрес, поддържането на нормални кости и нормалното образуване на съединителна тъкан.

Селен допринася за поддържането на нормална коса и нокти, за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Йод допринася за нормалния метаболизъм, който дава енергия, нормалната когнитивна функция, нормалната функция на нервната система, поддържането на нормална кожа, нормалното производство на хормони на щитовидната жлеза и нормалната ѝ функция.

Хром допринася за нормалния метаболизъм на макронутриентите и за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта.

Молибден допринася за нормалния метаболизъм на серните аминокиселини.

Магнезий допринася за намаляване на умората и отпадналостта, за електролитния баланс, за нормалния метаболизъм, за нормалното функциониране на нервната система, за нормалния синтез на протеини, за нормалната психологическа функция, за поддържането на нормални кости, за поддържането на нормални зъби и има роля в процеса на клетъчно делене.

Една опаковка Мултивитамини & минерали за мъже Wellosophy съдържа 60 таблетки, достатъчни за 60-дневен прием.

Приемайте по една таблетка на ден.

Код: 38558

Цена: 27,99 лв.

Share This