Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Мултивитамини и минерали – за мъже-29703 – за жени-29704

multivitamini-i-minerali-za-mzhe-za-zheni

Мултивитамини и минерали от Орифлейм – специално разработени формули, създадени в Швеция. Перфектно балансирана комбинация от 12 витамина и 10 минерала, разработени в Швеция, съчетани специално, за да отговорят на ежедневните специфични нужди на женския или мъжкия организъм.

Ядете ли по 500-1000 грама плодове и зеленчуци на ден? Ако отговорът е „Не”, наложително е да компенсирате с прием на хранителни добавки.

Витамините и минералите са основни нутриенти, които не се произвеждат от организма и се налага да се добавят с храната. Нуждаем се от тях, за да бъдем здрави, силни и енергични.

  1. 1. Мултивитамини и минерали за жени е хранителна добавка – перфектно балансирана комбинация от 12 витамина и 10 минерала, разработени в Швеция и съчетани специално, за да отговорят на ежедневните специфични нужди на женския организъм. Съдържа витамини A, B6, C и D, които подпомагат нормалното функциониране на имунната система.

Всяка таблетка от Мултивитамини и минерали за жени съдържа и препоръчителната дневна доза желязо и фолиева киселина.

Само 1 висококачествена таблетка Мултивитамини и минерали за жени Ви помага да предпазите организма си от недостиг на нутриенти.

Всяка таблетка от Мултивитамини и минерали за жени осигурява калций, който поддържа здравето на костите, и повече желязо, тъй като жените се нуждаят от по-високи количества заради месечния цикъл.

  1. Мултивитамини и минерали за мъже

Мултивитамини и минерали за мъже е хранителна добавка, съдържаща 12 витамина и 10 минерала, специално формулирана за мъже. Съдържа витамини A, B6, C и D, които подпомагат нормалното функциониране на имунната система.

Заради по-високото си телесно тегло мъжете имат нужда от повече енергия. Таблетката за тях осигурява повече от нутриентите, от които имат нужда, като: магнезий, цинк, селен и хром.

Само 1 висококачествена таблетка Мултивитамини и минерали от Орифлейм Ви помага да предпазите организма си от недостиг на нутриенти.

Бъдете здрави, обичайте живота с Wellness Мултивитамини и минерали от Орифлейм!

60 таблетки за 60-дневен прием – приемайте по 1 таблетка дневно.

Мултивитамини и минерали за жени – код: 29704; цена: 34,90 лв.

Мултивитамини и минерали за мъже – код: 29703; цена: 34,90 лв.

Share This