Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Здравословно намаляване на теглото

Wellness_Комплект Здравословно намаляване на теглото

Комплект Здравословно намаляване на теглото – всеки 4-ти комплект ПОДАРЪК!

Комбинирайте и изберете своя Wellness комплект Здравословно намаляване на теглото от Орифлейм и СПЕСТЕТЕ 30% от цената му с АБОНАМЕНТ! Купете в 3 последователни каталога и вземете като ПОДАРЪК в 4-тия.

Шейковете за заместване на хранене осигуряват балансирани порции, които ви позволяват да контролирате калориите си, така че да получавате всички хранителни вещества, от които се нуждаете, докато астаксантинът помага в борбата с увреждащия оксидативен стрес, а Омега 3 съдържа есенциалните мастни киселини, без които не можем.

Какво съдържа комплект Здравословно намаляване на теглото:

  1. Заместващ хранене шейк за контрол на теглото (шоколад или ванилия) – пълен с нутриенти шейк, създаден за лесно и здравословно намаляване на теглото.

С богата на нутриенти растителна формула, подходяща за вегетарианци и вегани.

Със стевия, естествен подсладител на растителна основа и алтернатива на захарта, която няма калории. Формулата не съдържа изкуствени подсладители или добавени захари.

Високо съдържание на фибри – до 7 грама диетични фибри от естествени източници.

Подходящ за безглутенови диети.

Подходящ за вегани/вегетарианци, когато се консумира със соево мляко.

Регистриран от организацията The Vegan Society.

Можете да замествате 1-2 от храненията си в зависимост от вашите цели за намаляване на теглото.

Формулата е с натурални съставки, растителни протеини, диетични фибри, здравословни мазнини и 23 основни витаминa и минералa.

Смесен с краве мляко или соево мляко при веган опцията, шейкът се превръща в здравословна, наситена на нутриенти формула с ограничени калории, който може да замести основно хранене. Приемайте 1-2 пъти дневно в зависимост от целите за конрол на теглото.

Шейкът с балансирана нутриентна формула, която е научно формулирана в съответствие с европейските разпоредби, за да осигури търсените резултати (EFSA, 2010).

Шейкът, заместващ хранене за контрол на теглото e богат на протеини които допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Шейкът за заместване на хранененто за контрол на теглото осигурява над 20g протеини, когато 25g прах се смесва с 250ml краве мляко (1.5%) или 310ml соево мляко.

Диетичните фибри в шейка имат много ползи за здравето и са важно хранително вещество за здравето на червата и цялостното здраве. Шейкът за заместване на хранене за контрол на теглото осигурява 4.8g фибри на порция, когато се консумира с краве мляко (1.5%) и 7g фибри, когато се консумира със соево мляко.

Заместването на 2 от основните ежедневни хранения при диета с ограничен прием на калории със заместители на хранене допринася за загуба на теглото. Заместването на 1 основно хранене за деня при диета с ограничен прием на калории с шейка, заместващ хранене, допринася за поддържане на теглото след отслабване.

САМО 202 калории (kcal) в порция (25g), смесен с 250ml краве мляко (1.5%).

  1. Астаксантин и екстракт от боровинки – уникална комбинация от мощни антиоксиданти, извлечени от водорасли в Шведския архипелаг и екстракт от червени боровинки от горите на Швеция и две допълнителни съставки витамините С & E.

Антиoксидантите в червената боровинка спомагат за по-добро зрение, по-малко бръчки, по-добра защита от въздействието на UV лъчите.

Астаксантинът, извлечен от шведски водорасли, доказано намалява оксидативния стрес и възпаленията.

Витамините C & E помагат за предпазване на клетките от оксидативния стрес.

ДОКАЗАНИ ПОЛЗИ:

ЗРЕНИЕ:

– Повишена защита от влиянието на UV лъчите;

– Намалява умората в очите.

МУСКУЛИ И СТАВИ:

– Повече сила и издържливост;

– Намалява възпаленията и болките в мускулите, особено след физически натоварвания.

КОЖА:

– Намалява бръчките и фините линии с 53%;

– Подобрява хидратацията и еластичността на кожата с 53-56%;

– Повишена защита от вредното влияние на UV лъчите;

– Предпазва кожата от свободните радикали.

  1. Омега 3 – златна капсула, богата на нутриенти, извлечени от свободни рибни пасажи!

ОМЕГА 3 стимулират мозъчната и сърдечносъдовата дейност, подпомагат функциите на нервната система, успокояват възпаленията и правят кожата по-красива.

Естествените капсули Омега 3 са преминали молекулярна дестилация с капсула от рибен желатин – без желатин от свински или говежди произход, както много други Омега 3 добавки. Съдържат изцяло натурално рибено масло, пречистено с патентована технология, което осигурява пълен спектър от основни мастни киселини.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ ПОЛЗИ:

  • СЪРЦЕ – Подобрява състоянието на сърцето и понижава холестерола.
  • КОЖА – Подобрява еластичността и хидратацията.
  • МУСКУЛИ И СТАВИ – Намалява възпаленията.

Как можете да комбинирате своя комплект Здравословно намаляване на теглото:

Комплект от 2 заместващи хранене шейка “ванилия” + Омега 3 + Астаксантин и екстракт от боровинка – код: 45117

Комплект от 2 заместващи хранене шейка “шоколад” + Омега 3 + Астаксантин и екстракт от боровинка – код: 45119

Комплект от 2 заместващи хранене шейка – “шоколад” и “ванилия” + Омега 3 + Астаксантин и екстракт от боровинка – код: 45118

Направете своя абонамент и вземете 4-ти комплект Здравословно намаляване на теглото ПОДАРЪК!

Цена: 242,90 лв.

Share This