Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Поддържане на здравословно тегло

komplekt-poddrzhane-na-zdravoslovno-teglo

Комплект Поддържане на здравословно тегло – всеки 4-ти комплект ПОДАРЪК!

Комбинирайте и изберете своя Wellness комплект Поддържане на здравословно тегло от Орифлейм и СПЕСТЕТЕ 30% от цената му с АБОНАМЕНТ! Купете в 3 последователни каталога и вземете като ПОДАРЪК в 4-тия.

Продукти, които можете да комбинирате по избор:

  • Заместващ хранене шейк за контрол на теглото
  • Комбиниран комплект за жени или за мъже

Шейковете за заместване на хранене осигуряват балансирани порции, които ви позволяват да контролирате калориите си, докато Комбинираният комплект, съдържащ астаксантин, мултивитамини и Омега 3, осигуряват на организма Ви необходимата нутриентна подкрепа всеки ден.

  1. Заместващ хранене шейк за контрол на теглото (шоколад или ванилия) – пълен с нутриенти шейк, създаден за лесно и здравословно намаляване на теглото.

С богата на нутриенти растителна формула, подходяща за вегетарианци и вегани.

Със стевия, естествен подсладител на растителна основа и алтернатива на захарта, която няма калории. Формулата не съдържа изкуствени подсладители или добавени захари.

Високо съдържание на фибри – до 7 грама диетични фибри от естествени източници.

Подходящ за безглутенови диети.

Подходящ за вегани/вегетарианци, когато се консумира със соево мляко.

Регистриран от организацията The Vegan Society.

Можете да замествате 1-2 от храненията си в зависимост от вашите цели за намаляване на теглото.

Формулата е с натурални съставки, растителни протеини, диетични фибри, здравословни мазнини и 23 основни витаминa и минералa.

Смесен с краве мляко или соево мляко при веган опцията, шейкът се превръща в здравословна, наситена на нутриенти формула с ограничени калории, който може да замести основно хранене. Приемайте 1-2 пъти дневно в зависимост от целите за конрол на теглото.

Шейкът с балансирана нутриентна формула, която е научно формулирана в съответствие с европейските разпоредби, за да осигури търсените резултати (EFSA, 2010).

Шейкът, заместващ хранене за контрол на теглото e богат на протеини които допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Шейкът за заместване на хранененто за контрол на теглото осигурява над 20g протеини, когато 25g прах се смесва с 250ml краве мляко (1.5%) или 310ml соево мляко.

Диетичните фибри в шейка имат много ползи за здравето и са важно хранително вещество за здравето на червата и цялостното здраве. Шейкът за заместване на хранене за контрол на теглото осигурява 4.8g фибри на порция, когато се консумира с краве мляко (1.5%) и 7g фибри, когато се консумира със соево мляко.

Заместването на 2 от основните ежедневни хранения при диета с ограничен прием на калории със заместители на хранене допринася за загуба на теглото. Заместването на 1 основно хранене за деня при диета с ограничен прием на калории с шейка, заместващ хранене, допринася за поддържане на теглото след отслабване.

САМО 202 калории (kcal) в порция (25g), смесен с 250ml краве мляко (1.5%).

  1. Комбиниран комплект Wellness от Орифлейм – всичко, от което се нуждаете за здравословен и по-дълъг живот. ШЕСТ ОСНОВНИ ПОЛЗИ:

– КОЖА – по-хидратирана и еластична; по-малко увреждане от UV лъчите и по-малко бръчки.

– СЪРЦЕ – по-здраво сърце и по-ниски нива на холестерола.

– ЖИЗНЕНОСТ – по-малко умора и отпадналост.

– МУСКУЛИ И СТАВИ – повишена издръжливост и сила, по-малко възпаления и болки.

– ИМУННА СИСТЕМА – подобрена имунна защита, по-малко възпаления.

– ЗРЕНИЕ – по-добра защита от действието на UV лъчите, по-малко изморяване на очите.

Съдържа 21 удобни пакетчета за всеки ден във всяка опаковка. Едно пакетче съдържа: 2 капсули Омега 3; 1 капсула Комплекс “Шведска красота ПЛЮС” (астаксантин & екстракт от боровинки); 1 таблетка Мултивитамини & минерали, специално адаптирани за нуждите на жените и на мъжете.

Комплект Поддържане на здравословно тегло от Орифлейм – вкусен и здравословен начин да намалите и поддържате теглото си! Комбинирайте и изберете своя комплект Поддържане на здравословно тегло САМО за 139.90 лв.

Направете своя абонамент и вземете 4-ти комплект ПОДАРЪК!

Как можете да комбинирате своя комплект Поддържане на здравословно тегло:

– Комплект от заместващ храненето шейк – ванилия + Комбиниран комплект за жени – код: 45129

– Комплект от заместващ храненето шейк – шоколад + Комбиниран комплект за жени – код: 45132

– Комплект от заместващ храненето шейк – ванилия + Комбиниран комплект за мъже – код: 45128

– Комплект от заместващ храненето шейк – шоколад + Комбиниран комплект за мъже – код: 45131

Share This