Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Намаляване на теглото Wellosophy – код 47276

komplekt-namalyavane-na-tegloto-wellosophy-kod-47276

Комплект Намаляване на теглото Wellosophy – всеки 4-ти комплект ПОДАРЪК с абонамент!

Комбинирайте и изберете своя Комплект Намаляване на теглото Wellosophy и СПЕСТЕТЕ 25% от цената му с АБОНАМЕНТ! Купете в 3 последователни каталога и вземете като ПОДАРЪК в 4-тия.

Комплект Намаляване на теглото Wellosophy съдържа 2 бр. Заместващ храненето шейк за контрол на теглото Wellosophy (по избор).

Шейковете за заместване на хранене осигуряват балансирани порции, които ви позволяват да контролирате калориите си, така че да получавате всички хранителни вещества, от които се нуждаете, докато астаксантинът помага в борбата с увреждащия оксидативен стрес, а Омега 3 съдържа есенциалните мастни киселини, без които не можем.

Заместващ хранене шейк за контрол на теглото (шоколад и/или ванилия) – пълен с нутриенти шейк, създаден за лесно и здравословно намаляване на теглото.

С богата на нутриенти растителна формула, подходяща за вегетарианци и вегани.

Със стевия, естествен подсладител на растителна основа и алтернатива на захарта, която няма калории. Формулата не съдържа изкуствени подсладители или добавени захари.

Високо съдържание на фибри – до 7 грама диетични фибри от естествени източници.

Подходящ за безглутенови диети.

Подходящ за вегани/вегетарианци, когато се консумира със соево мляко.

Регистриран от организацията The Vegan Society.

Можете да замествате 1-2 от храненията си в зависимост от вашите цели за намаляване на теглото.

Формулата е с натурални съставки, растителни протеини, диетични фибри, здравословни мазнини и 23 основни витаминa и минералa.

Смесен с краве мляко или соево мляко при веган опцията, шейкът се превръща в здравословна, наситена на нутриенти формула с ограничени калории, който може да замести основно хранене. Приемайте 1-2 пъти дневно в зависимост от целите за конрол на теглото.

Шейкът, заместващ хранене за контрол на теглото e богат на протеини, които допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Осигурява над 20g протеини, когато 25g прах се смесва с 250ml краве мляко (1.5%) или 310ml соево мляко.

Диетичните фибри в шейка имат много ползи за здравето и са важно хранително вещество за здравето на червата и цялостното здраве. Шейкът за заместване на хранене за контрол на теглото осигурява 4.8g фибри на порция, когато се консумира с краве мляко (1.5%) и 7g фибри, когато се консумира със соево мляко.

САМО 204 калории (kcal) в порция (25g), смесен с 250ml краве мляко (1.5%).

Как можете да комбинирате своя Комплект Намаляване на теглото Wellosophy:

  • Комплект от 2 заместващи храненето шейка “Ванилия” Wellosophy.
  • Комплект от 2 заместващи храненето шейка за контрол на теглото “Шоколад” Wellosophy.
  • Комплект от 2 заместващи хранене шейка – “Шоколад” и “Ванилия”.

Направете своя абонамент и вземете 4-ти комплект Комплект Намаляване на теглото Wellosophy ПОДАРЪК!

Код: 47276

Цена: 175,80 лв.

Share This