Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Твоят любим аромат в луксозен крем за тяло

tvoyat-lyubim-aromat-v-luksozen-krem-za-tyalo

Твоят любим аромат в луксозен крем за тяло – за кожа копринено мека и нежна през целия ден! Насладете се на кремове за тяло с уханието на Вашите любими дамски парфюми. Подсилете уханието, като се напръскате с аромат от колекцията, или се радвайте само на ароматизиращия ефект на крема.

  1. 1. Ароматен крем за тяло Divine – Луксозен хидратиращ крем за тяло с изтънчения аромат на Divine – изкусителна комбинация на плодови и дървесни нотки, които подчертават нежната сърцевина от орхидея. Великолепно ароматно изживяване, което допълва и прави уханието на тоалетната вода още по-дълготрайно. – Код: 31777.
  2. 2. Ароматен крем за тяло Giordani Gold Essenza – Разкошен хидратиращ крем за тяло, носещ аромата на великолепния парфюм Giordani Gold Essenza. Формула с висока концентрация на парфюм за по-луксозно изживяване. В комбинация с парфюма или самостоятелно, той ще накара кожата Ви да ухае на разцъфнал портокалов цвят през целия ден. – Код: 31781.
  3. 3. Ароматен крем за тяло Possess – бляскав, привлекателен аромат, в който се долавя съблазнителната красота на Клеопатра. Кремът за тяло Possess прави кожата Ви чувствено мека. Формулата му е концентриран аромат, който носи изкусителните нотки на иланг-иланг и вълнува сетивата. – Код: 31784.
  4. 4. Ароматен крем за тяло Eclat Femme – Луксозен хидратиращ крем за тяло с великолепен аромат, съчетаващ нежни нотки на цветя и дървесина със сияйното ухание на жасмин. В комбинация с тоалетната вода или самостоятелно, той ще дари кожата Ви с дълготраен аромат. – Код: 31778.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

  • Нанасяйте върху почистена кожа след вана или душ.
  • Нанасяйте щедро количество върху цялото тяло.
  • Използвайте заедно със съответния аромат на Орифлейм за още по-дълготраен аромат на цялото тяло.

Дарете кожата си с луксозна ароматна грижа и се насладете на копринената й нежност! Вземете крем за тяло с уханието на любимия парфюм и се радвайте на мека и ароматна кожа през целия ден. САМО СЕГА всеки крем с най-добра цена за годината от Орифлейм – 5.99 лв. Ще ги откриете на стр.136 в актуалния каталог 9.

Share This