Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подхранващ нощен и дневен крем Мед и мляко – Злато

podhranvashh-noshhen-i-dneven-krem-med-i-mlyako-zlato

Подхранващ нощен и дневен крем Мед и мляко – Злато на Орифлейм за нежна, мека и еластична кожа! Подходящи са за всички възрасти, идеални за суха кожа. Осигуряват на сухата кожа мигновена, дълготрайна хидратация и подхранване, за да я усещате копринено мека и нежна през целия ден.

Потърсете решение за сияйна кожа през лятото сред богатствата на природата. Ако имате суха кожа, хидратирайте я с органични екстракти от мед и мляко!

  1. Подхранващ дневен крем Мед и мляко – Злато на Орифлейм за мигновена хидратация, която се запазва през целия ден. Дневен крем с нежна текстура и органични екстракти от мед и мляко, който мигновено хидратира и видимо подхранва кожата. Екстрактите от мед и мляко помагат за ревитализиране и омекотяване на кожата, като я правят сияйна и гладка. Абсорбира се бързо и действа през целия ден, като осигурява на кожата дълготрайна хидратация. – код: 32542
  2. Подхранващ нощен крем Мед и мляко – Злато на Орифлейм за интензивна хидратация през цялата нощ и усещане за гладкост и мекота на сутринта. Със своята богата текстура и органични екстракти от мед и мляко нощният крем подхранва и възстановява кожата, за да възвърне естествената й красота и да изглежда тя по-сияйна и отпочинала на сутринта. – код: 32543

За органичните екстракти от мед и мляко:

МЛЯКО: Богато на хидратиращи и подхранващи витамини, минерали и потеини за поддържането на мека и стегната кожа.

МЕД: Добре позната, богата на захари съставка, която съдържа подхранващи кожата витамини, минерали и фолиева киселина. Нежно ексфолиира, ревитализира и хидратира кожата и поддържа нейната мекота, еластичност и сияние.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА:

91 от 94 жени потвърждават, че дневният и нощният крем Мед и мляко – Злато на Орифлейм мигновено намаляват опънатостта и дискомфорта на сухата кожа.

Възвърнете естествената красота на Вашата кожа с луксозната серия Мед и мляко – Злато! САМО през НОЕМВРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 9,99 лв. всеки! Ще я откриете на стр.129 в актуалния каталог 11.

Share This