Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Venture Beyond на Орифлейм – свеж & небрежно елегантен

Venture Beyond

Тоалетна вода Venture Beyond на Орифлейм – енергия в бутилка. Идеалният аромат за уверения и изпълнен с енергия мъж. САМО от 11.04.2018 до 21.04.2018 г. –  с най-добра цена за годината – САМО за 11,99 лв.

Освежаващ, динамичен, плодово-дървесен аромат от Орифлейм за мъжа, който се осмелява да отиде отвъд границите. Ободряващи плодови нокти зареждат духа със сила, докато топлите акорди на калифорнийски дъб подчертават Вашата мъжественост. В тоалетна вода Venture Beyond на Орифлейм се преплитат нотки на слънчев кехлибар, узряла мандарина и мъжествения аромат на калифорнийски дъб. Молекулата Каскалоне внася в ароматната композиция прохладна свежест и ухание на морски вълни.

Връхни нотки: мандарина, пъпеш, круша.

Сърцевина: молекула Каскалоне, листа виолетка, Калифорнийски дъб.

Основа: пачули, гаяк, амбра.

Свежите нотки на Тоалетна вода Venture Beyond на Орифлейм оставят усещане за свежест и чистота. Чудесни за мъжа, изпълнен с енергия, който се нуждае от извор на сила през целия ден.

От 11.04.2018 до 21.04.2018 г. вземете Тоалетна вода Venture Beyond на Орифлейм с най-добра цена за годината – САМО за 11,99 лв. Ще я откриете на стр.147 в актуалния каталог 4 на Орифлейм. – Код: 32799

Share This