Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Venture Power на Орифлейм

toaletna-voda-venture-power-na-oriflame

Тоалетна вода Venture Power на Орифлейм – ухание за мъжа, който поема контрола над живота си, изправя се смело пред предизвикателствата и не се страхува да преминава отвъд границите.

Мъжът в стил Venture Power е господар на живота си и винаги готов за неговите изпитания! Рискът и скоростта са негово хоби. Свежото ухание на Тоалетна вода Venture Power на Орифлейм перфектно подчертава дръзкия му характер.

Тоалетна вода Venture Power е модерен аромат за мъже с нотки на черен кардамон за повече свежест, енергия и увереност. В началото ароматът е много свеж, ярък, с цитрусови нотки, а след това се разкрива по-дълбоко, по-мъжествено, с топли дървесни нотки, при това без да се губи свежестта му.

Ароматът на Тоалетна вода Venture Power на Орифлейм е подходящ за мъже на всяка възраст – интелигентни и със спортен дух.

Ароматната композиция се открива със свежестта на сицилийски бергамот и лимон, неусетно преминаващи в топлите нотки на мащерка и листа теменужка, които утихват в дървесно-кехлибарена основа.

Доминиращи ароматни нотки в Тоалетна вода Venture Power на Орифлейм:

  • Връхна нотка — черен кардамон;
  • Сърцевина — сицилийски бергамот;
  • Основа — пачули.

Осмелете се да преминете отвъд границите с Тоалетна вода Venture Power на Орифлейм! Почувствайте вълнението от скоростта по осветените нощни улици. Контролирайте тази мощ, както контролирате живота си – с ловкост и лекота. Изследвайте всяко кътче от този град, защото може да бъдете там, където другите не се осмеляват да отидат. Поемете риска! Градът е Ваш!

САМО СЕГА вземете Тоалетна вода Venture Power на Орифлейм на специална промоционална цена от 17,99 лв. – Код: 33951

Share This