Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Sunkiss Garden на Орифлейм

toaletna-voda-sunkiss-garden-na-orifleym

Тоалетна вода Sunkiss Garden на Орифлейм – АРОМАТНА НАСЛАДА СРЕД ПРИРОДАТА!

Усетете как напрежението на големия град постепенно изчезва, докато Вие потъвате в блажено спокойствие сред хармонията на природата. Подарете си истинска наслада за сетивата с Тоалетна вода Sunkiss Garden на Орифлейм! Радвайте се на шума на листата, на нежния пролетен полъх, който игриво гъделичка кожата Ви, на успокояващия шепот на водите в прелестен фонтан. Цъфналите дървета пръскат сладък аромат, плодовете зреят под галещите слънчеви лъчи. Това е Вашият личен рай, Вашият миг наслада сред красотата на наближаващото лято.

Избягайте на някое спокойно местенце и се наслаждавайте на топлите лъчи на пролетта с аромата на Тоалетна вода Sunkiss Garden на Орифлейм. Вдъхновено от лекия, сочен аромат на драконов плод, съчетан с нежността на момина сълза и чувствеността на мускус, това нежно ухание ще позволи на сетивата Ви да се потопят в блаженството на тих, слънчев следобед сред красотите на природата.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: лимон, маракуя, драконов плод;

Сърцевина: малина, момина сълза, жасмин;

Основа: мускус, пралини, кедрово дърво.

Тоалетна вода Sunkiss Garden на Орифлейм – ВАШИЯТ МИГ СЛЪНЧЕВО БЛАЖЕНСТВО!

САМО през май вземете Тоалетна вода Sunkiss Garden на Орифлейм на специална въвеждаща цена от 17,99 лв. (при покупка на продукти от каталога за 35 лв.) – Код: 34473

Share This