Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Soul Focus на Орифлейм

toaletna-voda-soul-focus-na-oriflame

Тоалетна вода Soul Focus на Орифлейм – разпалете вътрешната си сила! НОВО попълнение в колекцията мъжки аромати. САМО СЕГА вземете новия аромат на специална промоционална цена от 19,99 лв. (при покупка на продукти за 35 лв. от каталога) и СПЕСТЕТЕ 29,90 лв.

Свежият аромат на Тоалетна вода Soul Focus на Орифлейм се отваря с нотки на черен пипер, здравец и бергамот и веднага дарява прилив на енергия. Чувствени листа на виолетка си дават среща с успокояваща лавандула, за да създадат топлата сърцевина. Стабилната основа е изградена от бляскав кехлибар и кедър, които се разтапят в силната прегръдка на гладка кожа.

Истински мъжествен, Soul Focus на Орифлейм комбинира свежестта на нотките черен пипер с дръзкия аромат на опушен кехлибар – мощна комбинация, готова да разпали вътрешната Ви сила. (100 мл)

Когато дойде време да се изправите пред Вашето най-голямо предизвикателство, не забравяйте, че отговорът се крие в самите Вас. Използвайте цялата си вътрешна сила. Готови сте за всичко, което предстои с Тоалетна вода Soul Focus на Орифлейм!

Ще откриете този властен, мъжествен аромат на стр.38 в актуалния каталог 4 на Орифлейм. – Код: 34338

Share This