Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Sensual Jasmine

toaletna-voda-sensual-jasmine

Тоалетна вода Sensual Jasmine от Орифлейм! Ароматите от колекцията Women’s Collection на Орифлейм се отличават със своята свежест, деликатност и женственост. Тоалетна вода Sensual Jasmine от Орифлейм не прави изключение – нежно, чувствено, флорално ухание с омагьосващо сърце от жасмин. Изтънчените жасминови нотки сияят ярко от своя пиедестал в сърцето на аромата, поддържан от красотата на бели цветя и едва доловимата следа от бял мускус. Основни ароматни нотки в Тоалетна вода Sensual Jasmine:

Връхни нотки: момина сълза, масло от бергамот, цветни пъпки;

Сърцевина: жасмин, портокалов цвят, мимоза;

Основа:  бял мускус, сандалово дърво, боб „Тонка”.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА:

Жасминът е едно от най-благородните и иконични цветя в парфюмерията, обичано заради неговите прелестни цветове и уникалния, енигматичен аромат, който не може да остане незабелязан. Той притежава и културна значимост в ролята си на емблематично цвете за много страни по света. Жасминовият аромат в тази тоалетна вода е перфектният израз на чувствена женственост и грация.

Ароматът на Тоалетна вода Sensual Jasmine е изключително подходящ за горещите летни дни. Много свеж и нежен, макар че една от основните му съставки е бял мускус.  А всеизвестно е, че мускусът е една от основните съставки на почти всеки аромат от класа.

САМО до 10 ЮНИ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 9,99 лв. Ще го откриете в онлайн миникаталога ни, в сила до 10.06.2021 г. – Код: 33168

Share This