Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Friends World за Нея

toaletna-voda-friends-world-za-neya

Тоалетна вода Friends World за Нея – нов аромат за лятно безгрижие! САМО СЕГА вземете на специална въвеждаща цена от 19,99 лв. (при покупка на продукти от каталога за 35 лв.)

Тоалетна вода Friends World за Нея – слънчев, сияен и нежен флорален аромат. Освежаващите нотки на пеперуденото цвете са израз на радостта от искрения смях в компанията на най-добрите приятелки.

Тоалетна вода Friends World за Нея излъчва радостно настроение благодарение на свежото ухание на сочна праскова, комбинирано с ароматен букет, доминиран от акорди на пеперудено цвете. В сърцето на този плодово-цвете букет са свежите нотки на полски цветя. Ефирната, подчертано женствена основа е изградена от топлия аромат на ванилия и бяла дървесина, които създават усещане за нежност и мекота.

Тоалетна вода Friends World за Нея – подчертано плодово-цветен аромат – интензивен, ярък, жизнерадостен.

Жената в стил Friends World е очарователна, усмихната и никога не стои на едно място. Животът й е изпълнен с положителни емоции. Тя е женствена, оптимистична, умее да се смее искрено, цени истинското приятелство и не се бои да бъде себе си.

САМО СЕГА вземете Тоалетна вода Friends World за Нея на специална въвеждаща цена от 19,99 лв. (при покупка на продукти от каталога за 35 лв.) Ще го откриете на стр.103 в актуалния каталог 8 на Орифлейм. – Код: 33962

Share This