Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Born to Fly за Нея

toaletna-voda-born-to-fly-za-neya

Тоалетна вода Born to Fly за НеяИЗСЛЕДВАЙТЕ НЕПОЗНАТОТО!

Разкрийте авантюристичния си дух и се чувствайте свободни с аромат, който носи тръпката от пътешествието! Насладете се на усещането за живот в движение – цветовете, звуците и ароматите на далечни дестинации по целия свят. САМО през февруари на специална въвеждаща цена от 19,99 лв. (при покупка на продукти за 35 лв. от каталога).

Тоалетна вода Born to Fly Ви поднася света в бутилка чрез вдъхновяващи комбинации от изненадващи съставки, които вълнуват сетивата и Ви приканват да изследвате непознатото. Уникалният акорд в тази ярка тоалетна вода е вдъхновен от мексиканския нектар от агаве, вкусната японска круша Nashi и разкошната френска магнолия. За финал розов пипер от Мадагаскар подчертава дръзкия характер на жената, избрала този екзотичен аромат.

За ароматните нотки на Тоалетна вода Born to Fly за Нея:

ПЛОДОВИ, ОРИЕНТАЛСКИ, СЛАДКИ НОТКИ:

японска круша Nashi, мексикански нектар от агаве, френска магнолия

ПАРФЮМЕРИСТЪТ, създател на Тоалетна вода Born to Fly е Fanny Bal. Млада парфюмеристка, удостоена с годишната награда “Изгряваща звезда в света на красотата и ароматите” 2018, връчвана от The Fashion Group International в Ню Йорк. Tя е “носът” зад много от изисканите ухания на Орифлейм. С голямо удоволствие създава аромат, вдъхновен от любовта й към пътешествията. Съчетаваща съставки от целия свят, Тоалетната вода Born to Fly за Нея улавя авантюристичния и нежен дух на всяка жена, която обича да изследва света. Ще откриете този уникален, дързък аромат на стр.8 в актуалния каталог 2 на Орифлейм. – Код: 34488

Share This