Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Born to Fly за Него

Born to Fly For Her

Тоалетна вода Born to Fly за Него – ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

Потопете се в непознатото с този вълнуващ аромат, който улавя прелестното усещане за пътешестване из целия свят. Изненадващи акорди, вдъхновени от ароматни съставки от далечни точки, Ви приканват да експериментирате и да се наслаждавате на живота.

Насладете се на ободряващия аромат на Тоалетна вода Born to Fly за Него, която носи духа на вълнуващите пътешествия по целия свят. Дързък и енергизиращ аромат, който пленява сетивата с бляскави нотки японско юзу и пикантен пипер от Камерун. Завладяващата сърцевина носи свежестта на градински чай и лавандула от френските провансалски полета, обвити от ободряващия полъх на океански бриз. Уникалният акорд пленява със сладостта на мексиканско агаве, комбинирано с топлината на нотки пачули за дълготрайна ароматна следа. Ухание, което Ви приканва да изследвате света и да живеете на пълни обороти.

За ароматните нотки на Тоалетна вода Born to Fly за Него:

ДЪРВЕСНИ И МОРСКИ НОТКИ

Връхни нотки: японско юзу, пикантен пипер от Камерун

Сърцевина: градински чай, френска лавандула

Основа: мексиканско агаве, пачули

ПАРФЮМЕРИСТЪТ, създател на Тоалетна вода Born to Fly е Caroline Dumur. Младата и обещаваща парфюмеристка, която стои зад много от луксозните аромати на Орифлейм, се вдъхновява за създаването на ухание, изградено около уникални съставки от целия свят. Тя обича да пътешества и да открива нови места, нови култури, нови ухания, от които черпи вдъхновение за Тоалетна вода Born to Fly за Него. САМО през февруари на специална въвеждаща цена от 19,99 лв. (при покупка на продукти за 35 лв. от каталога).

Ще откриете този дързък, енергизиращ аромат на стр.11 в актуалния каталог 2 на Орифлейм. – Код: 34490

Share This