Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Стик коректор и Фон дьо тен Power Up OnColour

stik-korektor-i-fon-do-ten-power-up-oncolour
  1. Фон дьо тен Power Up OnColour

Енергизирайте кожата си! Фон дьо тенът Power Up OnColour е идеалният грим за забързания, изпълнен със събития ден. Обогатена с подхранващо масло от шеа, неговата богата на пигменти текстура осигурява средна покривност за перфектен, равномерен тен на лицето. Подходящ за всеки тип кожа.

Гладката, кремообразна тектура се нанася лесно и неусетно прелива в естествения тен на лицето.

Фон дьо тен Power Up OnColour се предлага в 4 естествени нюанса:

Light Porcelain – 38805

Warm Ivory– 38806

Natural Beige – 38807

Dark Beige – 38808

За съвършен нюанс на кожата на лицето, изберете Фон дьо тен Power Up OnColour! Ще се влюбите в неговата гладка, кремообразна текстура с наситени пигменти и успокояващо масло от шеа.

  1. Стик-коректор OnColour

Радвайте се на идеален грим през целия ден с този кремообразен коректор, който изравнява тена и прикрива несъвършенствата. Под формата на стик, той е идеален за лесно и бързо, но заедно с това прецизно нанaсяне. Обогатена с хидратиращи съставки, които омекотяват кожата, неговата среднопокривна текстура се разтапя върху кожата и издържа часове наред. Помага за прикриване на пъпките и петната.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Коректорът трябва да бъде нанасян след фон дьо тена. Изберете нюанс, който е по-светъл от тена на лицето Ви. Нанесете малко количество в околоочния контур, сложете малки точици върху несъвършенствата по лицето и с леки потупвания разнесете.

За да използвате като хайлайтър, нанасяйте върху скулите, брадичката, под арката на веждите или извън линията на устните, за да подчертаете контурите им.

Стик-коректор OnColour се предлага в 2 естествени нюанса:

Light Ivory – 39913

Natural Beige – 39914

САМО през юли Фон дьо тен Power Up и Стик коректор OnColour са на специална въвеждаща цена! Ще ги откриете на стр.11 в актуалния каталог 7 на Орифлейм.

Share This