Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Ревитализиращ крем за ръце с алое вера

revitalizirashh-krem-za-rtse-s-aloe-vera

Ревитализиращ крем за ръце с алое вера – успокояващ крем, обогатен със сок от алое вера, който се грижи за мекотата на ръцете Ви. Сокът от алое вера помага за успокояване, хидратиране и нежна грижа за кожата. Със свеж аромат на цветя и зеленина кремът комбинира хидратиращи съставки като глицерин, сладко бадемово масло и масло от шеа.

Сокът от алое вера е добре познат с неговите лечебни свойства – съдържа 99.5% вода, което го прави един от най-добрите хидратанти в природата! С освежаващ аромат с нотки на цитруси, нежен флорален букет и мускус за финал.

С лек, освежаващ аромат, Ревитализиращ крем за ръце с алое вера ще направи ръцете Ви неустоимо меки и гладки. Абсорбира се много бързо. Помага и за успокояване на изгорялата от слънцето кожа.

Погрижете се ръцете Ви да са винаги красиви и нежни с помощта на Ревитализиращ крем за ръце с алое вера, обогатен със сок от алое вера, който успокоява и носи комфорт на кожата. САМО в каталога през АВГУСТ – на специална въвеждаща цена от 3,99 лв. Ще го откриете на стр.145 в актуалния каталог 8 на Орифлейм. – Код: 34930

Share This