Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Протеинов микс на Орифлейм

Protein Blend

Протеинов микс на Орифлейм – идеалното допълнение към ежедневното хранене! Протеиновият микс осигурява основните аминокиселини, от които тялото Ви се нуждае – извлечени от мляко, яйца и грах. Обогатен и с диетични фибри от ябълки, шипки и захарно цвекло. Неовкусеният продукт на прах, без добавена захар, се смесва лесно с други храни и напитки. Разработен в Швеция. (378 г)

Всеки 4-ти Протеинов микс на Орифлейм ПОДАРЪК!

Осигурете си висококачествени нутриенти всеки ден с подкрепата на науката!

  • Шипки: Добър натурален източник на диетични фибри и витамин С.
  • Фибри от захарно цвекло: Естествено богати на диетични фибри и без глутен.
  • Ябълки: Богати на диетични фибри и витамин С.
  • Яйца: Много добър естествен източник на протеини.
  • Протеин от грах: Без холестерол и лактоза.
  • Суроватъчен протеин: Млечен протеин с пълноценен аминокиселинен профил.

Протеинов микс на Орифлейм – ГОДИНИ НА МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ & НАУЧНИ ИНОВАЦИИ

Оригиналната формула на проф. Стиг Стеен е разработена след дългогодишни подробни проучвания и първоначално е предназначена за осигуряване на нужните нутриенти при неговите пациенти, на които предстои белодробна трансплантация.

“Преди много години в Изследователския център в Игельоса създадохме хранителна формула, която да осигури оптимално количество нутриенти на пациентите с тежки белодробни заболявания и да подпомогне тяхното възстановяване. Tази оригинална, неподсладена формула е Протеиновият микс. Може да го добавяте към сосове и различни ястия или да го използвате за приготвяне на питателни супи. Идеалният начин да осигурите на организма си оптимално количество нутриенти, доставени с “традиционните храни”.

Старши професор Стиг Стеен

Протеинов микс на Орифлейм – уникална комбинация от протеини и диетични фибри, перфектното решение за обогатяване на ежедневното Ви меню.

Всеки 4-ти Протеинов микс ПОДАРЪК! (продуктите трябва да са поръчани в този каталог) – Код: 29065. Цена: 67.90 лв. Ще го откриете на стр.135 в актуалния каталог 1 на Орифлейм.

Share This