Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Пречистващ концентрат за лице Optimals

prechistvashh-kontsentrat-za-litse-optimals

Пречистващ концентрат за лице Optimals. Запушени пори и хронично замърсена кожа? Радвайте се на ефективното действие на Пречистващия концентрат за лице Optimals! Мигновено придава на кожата усещане за свежест и чистота. За ВСЯКА ВЪЗРАСТ. За ВСЕКИ ТИП КОЖА.

Освежете кожата си с Пречистващ концентрат за лице Optimals! Лесен за употреба пречистващ концентрат за лице за кожа със запушени пори. Висококонцентрирана формула с комплекс от естествени шведски съставки, която пречиства кожата и подобрява вида й. Лесно се смесва с крема Ви за лице за гладка и сияеща от здраве кожа на мига.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Френското грозде съдържа алфахидрокси киселини, които помагат на кожата да изглежда сияйна и свежа.
  • Морският зърнастец съдържа големи количества антиоксиданти, които предпазват кожата и неутрализират действието на свободните радикали.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Сложете в дланта си малко количество от избрания крем за лице Optimals. Добавете 1-2 капки от концентрата. Смесете до получаването на гладка консистенция. Нанесете подсиления с концентрата крем върху лицето. Нанасяйте сутрин или / и вечер според нуждите на кожата. Може да използвате Пречистващ концентрат за лице Optimals веднъж или колкото е необходимо.

Пречистeте кожата си СЛЕД КОНСУМИРАНЕТО НА НЕЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ!

Преборете се с НЕГАТИВНИЯ ЕФЕКТ ВЪРХУ КОЖАТА ОТ ПУШЕНЕТО И СРЕДНОЩНИТЕ ПАРТИТА!

САМО в каталога през АВГУСТ Пречистващ концентрат за лице Optimals е на специална въвеждаща цена от 14,99 лв. Ще го откриете на стр.71 в актуалния каталог 8 на Орифлейм. – Код: 35418

Share This