Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подхранващ крем за ръце с кокосово масло

podhranvashh-krem-za-rtse-s-kokosovo-maslo

Подхранващ крем за ръце с кокосово масло, богато на основни мастни киселини и витамини, които помагат за заключване на влагата в кожата. С бързоабсорбираща се формула, кремът притежава подхранващи и хидратиращи свойства, възстановява кожата на ръцете, прави я мека и с разкошен аромат на кокос. Удобен размер, идеален за грижа в движение.

КАК ДЕЙСТВА:

  • Обогатен с кокосово масло, известно с неговите подхранващи качества и свойството му да помага на кожата да задържа влагата. Омекотява и подхранва сухата кожа на ръцете, като й придава свеж кокосов аромат.
  • С бързоабсорбираща се формула, която се разтапя върху кожата на мига и прави ръцете меки и гладки. Повишава хидратацията и намалява загубата на влага при сухата кожа.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете върху ръцете малко количество от крема и разнесете с масажни движения. Използвайте ежедневно или винаги когато усетите кожата на ръцете си суха.

Подарете на ръцете си освежаваща доза ултрабогата хидратация с Подхранващ крем за ръце с кокосово масло! САМО през ЯНУАРИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 3,49 лв. Ще го откриете на стр.11 в актуалния каталог 1. – Код: 35846

Share This