Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подхранващ концентрат за лице Optimals

podhranvashh-kontsentrat-za-litse-optimals

Подхранващ концентрат за лице Optimals

ПОГЛЕЗЕТЕ КОЖАТА СИ С ПОДСИЛВАЩ КОНЦЕНТРАТ ЗА КРЕМА ЗА ЛИЦЕ!

Понякога кожата Ви се усеща изключително суха, вероятно заради дехидратиране или заради атмосферните условия. Подарете й интензивна грижа и я накарайте да се чувства невероятно подхранена, мека и успокоена с Подхранващ концентрат за лице от Optimals. Лесен за употреба продукт, който подсилва крема за лице. Подходящ за суха, дехидратирана кожа. Висококонцентрирана формула с подхранващи натурални масла от шведски съставки и с витамин Е. Смесен с обичайния Ви крем за лице, образува безупречно гладка текстура за мигновено подхранване и възстановяване. Подходящ за ВСЕКИ ТИП КОЖА.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Mаслото oт шипки, маслото от канола и маслото от камелина възстановяват и подхранват кожата с есенциални мастни киселини.
  • Витамин E помага за хидратиране на кожата, като “заключва” влагата в нея.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Подхранващ концентрат за лице от Optimals:

Сложете в дланта си малко количество от избрания крем за лице Optimals. Добавете 1-2 капки от концентрата. Смесете до получаването на гладка консистенция. Нанесете подсиления с концентрата крем върху лицето. Нанасяйте сутрин или / и вечер според нуждите на кожата. Може да използвате веднъж или колкото е необходимо.

СЪВЕТ: СЪВЕТ: НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПОДХРАНВАЩ КОНЦЕНТРАТ OPTIMALS ДИРЕКТНО ВЪРХУ КОЖАТА, ПРЕДИ ДА СТЕ ГО СМЕСИЛИ С КРЕМА ЗА ЛИЦЕ.

Изберете дневен или нощен крем, подходящ за нуждите на Вашата кожа и подсилете действието му с допълнително подхранващо действие от Подхранващ концентрат Optimals, когато усетите необходимост. – Код: 34017

Ще го откриете на стр.91 в актуалния каталог 7 на Орифлейм, а кремовете за лице от серията Optimals – на стр. 92-94.

Share This