Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Miss Giordani Intense

podarchen-komplekt-miss-giordani-intense

Miss Giordani Intense e изящен аромат с нотки нероли, обвити от нежността на лилава гардения. Изискано ухание, което СЕГА можете да съчетаете с крем за душ със същия аромат. С луксозни флакончета, вдъхновени от италианска бродерия, колекцията включва парфюмна вода и крем за душ за незабравимо присъствие по време на празничния сезон.

Ароматът е чудесен начин да накарате някои мигове да продължат завинаги. Обградете се с уханието на Miss Giordani Intense и позволете на нотките нероли и лилава гардения да извикват всички скъпи спомени, които да изживявате отново и отново с всяко пръскане на аромата. Ухание, което със сигурност ще Ви зареди с празнично настроение!

  1. Парфюмна вода Miss Giordani Intense e изкусно създаден аромат в лимитирана колекция, с който в сезона на празниците ще бъдете впечатляващи и неотразими. Ароматът е истинска наслада, която засилва впечатлението и трепета на онези специални моменти. Хармоничната комбинация от нотки нероли и лилава гардения носи усещане за разкош, примесен с игрива младежка енергия. Изтънчен, чувствен аромат, който приповдига духа и кара страстта към живота да тържествува. Връхните нотки освежават с дъх на ободряваща зеленина и изкусителен плодов нектар. Сърцевината разкрива пленителен букет от нероли, обвит от мекотата на лилава гардения. Бляскавата основа от бяла дървесина, орхидея и мускус оставя неустоима топла следа.

Парфюмна вода Miss Giordani Intense с кадифен цвят е във флакон със златисто капаче и луксозни детайли, което засилва усещането за лукс.

  1. Крем за душ Miss Giordani Intense – Направете уханието на Miss Giordani Intense още по-наситено с крем за душ с деликатен аромат. Създаден, за да дари тялото с дълготрайно ухание и да поддържа празничното настроение.

Празнувайте със стил с Подаръчен комплект Miss Giordani Intense на Орифлейм – ухание, което опиянява сетивата и носи празнично настроение! В красива подаръчна кутия – готов за подаряване! През НОЕМВРИ – на специална празнична цена от Орифлейм – 34,99 лв. Ще го откриете на стр.16 в актуалния каталог 11 на Орифлейм. – Код на комплекта: 37114

Share This