Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Dark Wood

podarchen-komplekt-dark-wood

Поднесете му едно от най-обичаните ухания за мъже – Подаръчен комплект Dark Wood! Тоалетна вода в комбинация с шампоан за коса и тяло със същия аромат, създаден специално за този комплект от лимитирана колекция. Аромат за силните мъже, вдъхновен от природата – чувствено мистериозен, изкусително мъжествен!

Тоалетна вода Dark Wood разчита на топлината на нотки тъмна дървесина, за да омагьосва със своята земна, привлекателна аура. Тъмната дървесина е израз на мистериозна мъжка елегантност. Този магнетичен аромат черпи силата си от акорди дървесина, амбра и ориенталски подправки. Привлекателен топъл аромат за специални поводи – завладяваща комбинация от бляскави нотки на черен пипер, обвити в чувствено сандалово дърво и акорди светъл тютюн за основа.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: кипарис, черен пипер, кардамон, мандарина.

Сърцевина: кедър, пачули, сандалово дърво,

Основа: кехлибар, амбра, тютюн, ванилия.

Подгответе се за тайнствеността и мистерията на нощта с подаръчен комплект от Тоалетна вода Dark Wood и шампоан за коса и тяло със същия изкусителен аромат!  Поднесете му усещането за разходка сред природата с подаръчен комплект Dark Wood само за 17,99 лв. Ще откриете подаръчния комплект на стр.16 в празничния каталог 12 на Орифлейм – Код: 37376

Share This