Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Почистващо масло за лице с чаено дърво и лайм

pochistvashho-maslo-za-litse-s-chaeno-drvo-i-laym

Почистващо масло за лице с чаено дърво и лайм – истинска магия!

Масло за борба с пъпките, обогатено с органично антибактериално масло от чаено дърво, екстракт от лайм и салицилова киселина. Премахва несъвършенствата, като помага за почистването и успокояването на кожата. Освен това я тонизира и свива порите. Придава усещане за свежест при нанасяне, с лека текстура и цитрусово-флорален аромат.

Почистващото масло за лице с органични екстракти от чаено дърво и лайм Love Nature е без парабени. Дерматологично тествано. Подходящо за всички възрасти – за мазна кожа.

За основните съставки:

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ОРГАНИЧНО ЧАЕНО ДЪРВО – ПОЧИСТВАНЕ

Известно с неговите антибактериални качества, то се бори срещу появата на пъпките, намалява загубата на влага и повишава нивата на хидратация в кожата.

ЛЕГЕНДАРНИЯТ МЕКСИКАНСКИ ЛАЙМ – МАТИРАНЕ

Благодарение на неговите тонизиращи & матиращи качества той ще възвърне красотата на Вашата кожа. Лаймът, използван във формулите ни, е с високо качество, набран на ръка и отглеждан в слънчевия мексикански щат Колима, разположен на бреговете на Тихия океан.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Почистващо масло за лице с чаено дърво и лайм:

Нанасяйте директно върху пъпките веднага след появата им, като избягвате зоната около очите. Нанасяйте още при първите признаци за появата на пъпките. Използвайте винаги при необходимост.

ПОЛЗИ, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ:

  • Помага в борбата с пъпките.
  • Помага за почистване & успокояване на кожата.
  • Помага за тонизиране на кожата & свиване на порите.
  • Дерматологично тестванo.
  • Без парабени.

САМО през май Почистващо масло за лице с чаено дърво и лайм е на специална въвеждаща цена от 8,99 лв. Ще го откриете на стр.5 в актуалния каталог 5 на Орифлейм.Код: 34849

Share This