Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Почистващ гел Novage Supreme на Орифлейм

pochistvashh-gel-novage-supreme-na-oriflame

Почистващ гел Novage Supreme на Орифлейм – първата стъпка за ЕФЕКТИВНА и БЪРЗА грижа за кожата. Ефективно почиства & хидратира САМО в 1 стъпка!

Искате чиста, хидратирана и балансирана кожа, която оптимално да абсорбира серумите и кремовете за лице, но живеете динамично и все не Ви достига време? Търсите ефективен и лесен начин да почистите и тонизирате кожата си? Ние Ви предлагаме бърз и грижовен начин за почистване и тонизиране на кожата на лицето САМО в 1 стъпка – новият Почистващ гел NovAge Supreme на Орифлейм!

Почистващ гел NovAge Supreme – нежно отстранява замърсяванията по лицето, без да нарушава естествената бариера на кожата. Освен че я хидратира, я прави чиста, мека, тонизирана и еластична, като заедно с това й придава и усещане за комфорт. С почистващ, хидратиращ и успокояващ комплекс.

Почистващият гел NovAge Supreme на Орифлейм е много повече от гел и тоник в едно. Той осигурява интелигентно почистване за кожата. Действа в пълна хармония с уникалните й нужди. Достатъчно силен е, за да премахне всички замърсявания, достатъчно нежен да не разруши естествената защитна бариера на кожата и достатъчно грижовен да осигури допълнителна хидратация. Интензивна грижа в една лесна стъпка!

НАЧИН НА УПОТРЕБА на Почистващ гел NovAge Supreme на Орифлейм:

1) Намокрете лицето с вода. С едно натискане на помпичката сипете от почистващия гел между дланите и ги разтрийте една в друга.

2) Нанасяйте с масажни движения с помощта на пръстите върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите.

3) Отмийте добре с чиста, топла вода и нежно потупайте сухата кожа с мека кърпа. Ако желаете, повторете процеса.

РЕЗУЛТАТИ от клинични, потребителски и дерматологични тестове:

  • Клинично докaзано толкова ефективен, колкото комбинацията между почистващия гел & тоник NovAge.
  • Кара кожата да изглежда и да се чувства чиста, хидратирана и балансирана.
  • Подготвя кожата за оптимално абсорбиране на активните съставки в кремовете и серумите NovAge.

Почистващ гел NovAge Supreme на Орифлейм – КАКВО СЪДЪРЖА?

  • Почистващ комплекс: Балансирана комбинация от активни вещества с нежно почистващо действие, която позволява ефективното премахване само с вода на видимите замърсявания като прах, грим, излишно количество себум.
  • Успокояващ комплекс: Комплекс с успокояващ бизаболол с естествен произход, който участва в състава на лайката и белия равнец.
  • Хидратиращ комплекс: Комбинация от хидратиращи и подхранващи съставки, които правят кожата мека и еластична и й придават усещане за комфорт.
  • Витамин E: Витамин E е познат с неговите изключителни хидратиращи и антиоксидантни свойства.

Изберете ИНТЕЛИГЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ на лицето – вземете Почистващ гел NovAge Supreme на Орифлейм на специална въвеждаща цена от 34,90 лв. Ще го откриете на стр.127 в актуалния каталог 10. – Код: 33984

Share This