Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Magnetista

parfyumna-voda-magnetista

Парфюмна вода Magnetista – тайната на неустоимото привличане!

Неустоим, омагьосващ аромат, който научно доказано предизвиква емоции, прави впечатление и увеличава Вашата притегателна сила за мъжете.

Уханието на Парфюмна вода Magnetista отначало пленява сетивата със свежите и кадифено меки нотки на портокалов цвят, розов пипер и касис, които отстъпват място на флоралното сърце, доминирано от нотки на пасифлора. To изкусно е подчертано от топлината и чувствеността на финални нотки мускус, сандалово дърво и деликатна ванилия.

Двама майстор парфюмеристи – Emilie Coppermann и Alienor Massenet, създават аромат, който научно доказано влияе върху възприятията, предизвиква емоции и създава позитивно впечатление, като по този начин увеличава влиянието Ви върху мъжете. Звездната съставка е акорд от пасифлора – цвете, известно със стимулиращия ефект върху сетивата.

Защо да се оставяте в ръцете на случайността? Поемете контрола в играта на привличането с Парфюмна вода Magnetista! КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО привлича вниманието на 2-ма от 3-ма мъже от тестовата група*. (Тестван в клинични условия от тестова група от 33 мъже в лаборатория Spincontrol във Франция).

САМО до края на ОКТОМВРИ – специална въвеждаща цена от Орифлейм – 34,99 лв. Ще откриете този неустоим аромат на стр.5 в актуалния каталог 10. – Код: 34492

Share This