Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Lost in You за Нея и за Него

parfyumna-voda-lost-in-you-za-neya-i-za-nego
  1. Парфюмна вода Lost in You за Нея

Усетете наелектризиращата енергия на привличането с Парфюмна вода Lost in You за Нея. Опияняващата парфюмна вода улавя силата на страстта в модерна бутилка, напомняща за едната половинка от влюбена двойка. Бляскави нотки джинджифил придават на флоралния аромат пикантна, енергизираща нотка. Когато вълнението от близостта създаде наелектризираща енергия, в сърцето затуптява цветен микс от божур и сладка круша, подправени с ярък черен пипер. Чувствена тонка и амбра се свързват с топлите дървесни нотки за неустоимо привличане.

САМО през ФЕВРУАРИ – на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 32,99 лв. – Код: 38508

  1. Парфюмна вода Lost in You за Него

Отдайте се на страстта с Lost in You за Него. Чувствената парфюмна вода улавя наелектризиращата сила на привличането.

Привлекателен ревен и пикантен джинджифил се свързват в едно, за да отворят аромата с модерна енергия. В сърцето тупти запомнящият се акорд на топла, неустоима тонка, която създава истинско привличане. Елегантни, ориенталски утихващи нотки внасят омагьосващ контраст с мъжественото излъчване на дъхава дървесина.

САМО през ФЕВРУАРИ – на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 32,99 лв. – Код: 38509

Усетете страстта, танцувайте в ритъма на сърцето, изживейте момента, все едно че няма утре с Парфюмна вода Lost in You за Нея и за Него.

ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ – специална оферта от Орифлейм – КУПЕТЕ 2 аромата LOST IN YOU по 25.99 лв. ВСЕКИ (Можете да комбинирате ароматите за Него и за Нея.)

Share This