Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale

parfyumna-voda-giordani-gold-essenza-sensuale

Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale – Вашият миг блаженство!

Този нов аромат – чувствена интерпретация на легендарния Giordani Gold Essenza, Ви приканва да се насладите на миг блаженство. Луксозната, висококонцентрирана флорална парфюмна вода може да поднесете към кожата си с финес благодарение на лекото докосване с иновативния апликатор. Една модерна интерпретация на старомодния начин за нанасяне на концентрирани ароматни формули като тази – чрез малка капка върху кожата за неустоимо, чувствено ухание! При развиване на капачето, апликаторът взима добре дозирана капка от аромата, която остава капсулирана до момента на контакт с кожата за нежно и чисто нанасяне върху желаните зони.

АРОМАТЕН ТИП: ЦВЕТЯ И ПИКАНТНИ АКОРДИ

Ароматни съставки: Гардения, Портокалов цвят, Бурбонска ванилия.

Orange Blossom e уникален акорд – сърцето на тази парфюмна вода, с флорални и дървесни нотки. Създаден специално за Орифлейм от най-висококачествените портокалови цветове, примесени с други ароматни съставки, които подчертават неговата свежест и деликатност. А в Giordani Gold Essenza Sensuale портокаловият цвят е комбиниран със сладостта на висококачествена ванилия, за да достигне ароматът нови висоти на чувствеността.

ИНОВАТИВНО НАНАСЯНЕ С ЛЕКО ДОКОСВАНЕ

Подарете на сетивата си луксозна наслада с помощта на това изискано ухание! Чувствена интерпретация на уханието Giordani Gold Essenza, поднесено елегантно благодарение на изящен апликатор. Едно завръщане към очарованието на отминалите дни!

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  1. Отвъртете и махнете капачето.
  2. Нанесете по капка директно върху точките на пулса (шията, китките, от вътрешната страна на лактите, зад ушите).
  3. Завъртете капачето и затворете шишенцето, за да заредите апликатора за следващото нанасяне.

Насладете се на изтънчен, нежен аромат с Giordani Gold Essenza Sensuale! Великолепно ухание с нежен апликатор, който ще подари на сетивата Ви миг чувствена наслада!

САМО през ноември на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 26,99 лв. Ще го откриете на стр.2 в актуалния каталог 11. – Код: 38354

Share This