Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Divine

parfyumna-voda-divine

Парфюмна вода Divine – същият легендарен аромат DIVINE сега ПАРФЮМНА ВОДА!

Чувствайте се като истинска звезда във всеки момент с новата Парфюмна вода Divine – легендарен аромат, излъчващ звезден стил. Излъчвайте сила и вътрешна красота, които блестят ярко и изпълват пространството около Вас с този завладяващ аромат – сега с още по-добро качество за дълготраен ефект.

Великолепен бял букет от фрезия и лилия блести в сърцето на уханието, докато освежаващи нотки му придават ефирност и лекота, за да превърнат омагьосващия аромат в перфектен за всеки ден.

В красива бутилка с нов дизайн, вдъхновен от роклите във висшата мода, бляскавата синя Парфюмна вода Divine излъчва стил и изисканост.

АРОМАТНИ НОТКИ – цветя, плодове, дървесина

– сандалово дърво,

– лилия,

– фрезия,

– виолетка.

ОСНОВНИ НОТКИ – лилия и фрезия

Великолепен бял букет от лилия и фрезия блести в сърцето на аромата, излъчващ сила и незабравима женствена красота. С техните сладки, пикантни фасети, те създават усещане за неподражаема изтънченост за блясък всеки ден.

ЛЕТЕН СЪВЕТ за красота:

Време ли е да излезете? Избирате най-красивата си рокля, стилен грим и прическа… но звездното излъчване не идва само от начина, по който изглеждате. Не забравяйте и специалния щрих: ухание, което да Ви помогне да се чувствате защеметяващо.

Потопете се в света на блясъка! Нека звездата във Вас заблести с Парфюмна вода Divine! Ще я откриете на стр.3 в актуалния каталог 8. – Код: 38497

Share This