Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Amber Elixir Mystery

parfyumna-voda-amber-elixir-mystery

Разкрийте Вашата мистериозна чувственост с Парфюмна вода Amber Elixir Mystery! Луксозен аромат, създаден да разкрие вътрешната чувственост и загадъчност у всяка жена. САМО през АПРИЛ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 25,99 лв.

Екзотичният мистериозен aромат, с нашепване за женственост, разкрива тайните на омагьосващия червен кехлибар от Балтийско море с неговата дълбока, страстна красота. Към нотките червен кехлибар са добавени и ароматни нотки  червена лилия, за да издигнат уханието до нови висоти на изтънчеността.

Покажете Вашата чувственост с този чувствен, спиращ дъха аромат!

Почувствайте магията на Парфюмна вода Amber Elixir Mystery! Нейното чувствено ухание обгръща в мистерия и елегантност дамата, която е с него.

Кой е създателят на това мистериозно ухание? Emilie Coppermann e парфюмерист, носител на световни награди. Позната е с нейните женствени, но и дръзки творения. “Обичам аромати, които носят елемент на изненада… Ярка нотка, предизвикваща усмивка.” – казва Emilie Coppermann.

Точно такава е и Парфюмна вода Amber Elixir Mystery – аромат женствен и нежен и в същото време дързък и мистериозен. САМО през АПРИЛ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 25,99 лв. Ще я откриете на стр.143 в актуалния каталог 4. – Код: 35681

Share This