Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюм Eclat Mon Parfum на Орифлейм

parfyum-eclat-mon-parfum-na-oriflame

Парфюм Eclat Mon Parfum на Орифлейм – нов, ексклузивен парфюм, връх в колекцията аромати Eclat!

Насладете се на първокласна парфюмерия от Париж! Покажете Вашето френско очарование с Eclat Mon Parfum на Орифлейм и очаровайте всички около Вас! Днес сте това, което винаги ще бъдете – сияйна фигура, излъчваща елегантност и женствен стил. С Eclat Mon Parfum Вие сте символ на парижкия финес и изтънченост…

Eclat Mon Parfum на Орифлейм е в най-луксозната форма сред ароматите – парфюма. Две са специалните съставки, които правят Eclat Mon Parfum наистина забележителен – акордът DeLaire Boudoir, изграден около нотките бял ирис. ORIFLAME Е ПЪРВАТА МАРКА В СВЕТА, която използва акорда DELAIRE BOUDOIR при създаването на свой парфюм – Eclat Mon Parfum. Нашият акорд DeLaire съдържа най-добрите нотки на бял ирис – легендарен символ на френското кралско семейство векове наред и едно от най-престижните и изискани цветя в парфюмерията.

Жената в стил Eclat Mon Parfum е елегантна, изтънчена… Тя носи усещане за Париж… за изкуството да живееш… Eclat Mon Parfum на Орифлейм е за жената, която успява да е елегантна с лекота! Бляскав, модерен и красиво изтънчен, Eclat Mon Parfum е събрал „Париж в бутилка”!

Създаден от най-луксозните съставки и разработен от най-изкусните парфюмеристи, уникалният парфюм улавя най-изтънчените нотки на бляскавата парижка елегантност.

САМО СЕГА вземете Eclat Mon Parfum на Орифлейм с допълнителна отстъпка от 12 лв. – САМО за 37,99 лв. Насладете се на нежното флорално ухание, изградено около нотки на цветето бял ирис – бляскави, модерни, стилни! Ще го откриете на стр.3 в актуалния каталог 10 на Орифлейм. – Код: 33957

Share This