Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Optimals Age Revive – ежедневна защита от преждевременно стареене

optimals-age-revive-ezhednevna-zashhita-ot-prezhdevremenno-stareene

Optimals Age Revive – вашата ежедневна защита от преждевременно стареене!

Обновената серия за грижа за кожата Age Revive на Орифлейм помага за намаляване на различни белези на стареенето за поддържането на красива кожа на всяка възраст. Формулата с типично шведски растения и комплекси с естествен произход атакува и подобрява 8 ключови белега на стареенето, запазва здравия вид на кожата и я предпазва от стреса на околната среда.

  1. Дневен крем Optimals Age Revive SPF 15 – помага за намаляването на фините линии, бръчките и тъмните петна и предпазва кожата от UV увреждането и преждевременното стареене с помощта на флавоноиди от червено френско грозде.

САМО през ЮЛИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 16.99 лв. – Код: 42548

  1. Нощен крем Optimals Age Revive – помага за възстановяване, хидратиране и подхранване на кожата с помощта на Омега-3 и Омега-6 киселини от ленено масло.

САМО през ЮЛИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 16.99 лв. – Код: 42549

  1. Крем за околоочния контур Optimals Age Revive – мигновено охлажда, озарява, намалява подпухналостта и тъмните кръгове благодарение на засилващия микроциркулацията есцин.

САМО през ЮЛИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 13.99 лв. – Код: 42550

  1. Серум Optimals Age Revive – мигновено изпълва кожата и осигурява 8-часова хидратация с хиалуронова киселина & витамин С.

САМО през ЮЛИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 22.99 лв. – Код: 42551

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Минерали, захари и аминокиселини от ЛИСТА НА БЯЛА БРЕЗА помагат за предотвратяването на тъмните петна
  • MULTI RENEWAL8 подобрява стегнатостта и еластичността на кожата
  • POLLUPROTECT е естествен, защитен полимерен щит, който предпазва кожата от появата на белези на стареенето, замърсяването във въздуха и стреса, причинен от външната среда.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – КОМПЛЕКС MULTI RENEWAL8:

– Полипептиди от грах помагат на кожата да се предпази от преждевременно стареене и подпомагат хидратацията и възстановяването на епидермиса

– Растителни стероли от морски зърнастец с есенциални мастни киселини помагат за възстановяването на кожната бариера.

Optimals Age Revive – за стегната и устойчива на външните влияния кожа със силата на нутриентите! Ще откриете обновената серия за грижа за кожата на Орифлейм на стр.113 в актуалния каталог 7.

Share This