Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Оформящ серум за деколте и шия NovAge

oformyashh-serum-za-dekolte-i-shiya-novage

Оформящ серум за деколте и шия NovAge – Гел-серум за областта на шията и деколтето, който клинично доказано помага за лифтинг, стягане и изглаждане на кожата, повишаване на еластичността, изравняване на тена и намаляване на белезите на умора. Обогатен с комплекса Pro-Lastin за подобряване на еластичността и комплекс за изравянване на тена. Гел текстурата се абсорбира бързо. Подходящ за всеки тип кожа.

Оформящ серум за деколте и шия NovAge ТРАНСФОРМИРА КОЖАТА НА ШИЯТА & ДЕКОЛТЕТО помощта на МОЩНИЯ КОМПЛЕКС PRO-LASTIN, който КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО:

  • подобрява стегнатостта и еластичността на кожата с минимум 17% – след 8 седмици.
  • намалява отпускането на кожата в областта на шията и деколтето – след 12 седмици.
  • намалява фините линии, бръчките и белезите от умора – след 12 седмици.

РЕЗУЛТАТИ от потребителски тестове:

След 4 СЕМИЦИ:

  • 81% от жените наблюдават значителен лифтинг ефект.
  • 82% от жените наблюдават видимо реконтуриране в областта на шията.

ДЕЙСТВИЕ на КОМПЛЕКСА PRO-LASTIN:

Извлечен от семена на копър, комплексът клинично доказано повишава синтеза на специфичен ензим в кожата, познат като LOXL. LOXL е изключително важен за образуването на добре функциониращ еластин в кожата, но намалява бързо с напредване на възрастта. Това превръща Pro-Lastin в суперефективно средство за видим лифтинг на отпуснатата кожа на шията и деколтето благодарение на неговата невероятна способност да възстановява еластичността и стегнатостта на кожата и да намалява бръчките.

КАК ДА НАНАСЯТЕ:

Нанасяйте обилно върху почистена кожа на шията и деколтето сутрин и вечер след приключването на Вашия обичаен разкрасяващ NovAge ритуал за грижа за кожата. Нанасяйте равномерно с масажни движения, насочени нагоре.

Оформящ серум за деколте и шия NovAge със своето клинично доказано стягащо и изглаждащо действие е Вашата тайна за постигане на по-здрава и по-млада кожа, с която ще искате да се похвалите… И ще можете – с абсолютна увереност!

През НОЕМВРИ – на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 22,99 лв. Ще го откриете на стр.89 в актуалния каталог 11. – Код: 35076

Share This