Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Optimals Radiance с Витамин С

Optimals Radiance Vitamin C-

Комплект Optimals Radiance с Витамин С за сияйна кожа през лятото в 3 ЛЕСНИ СТЪПКИ! За ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ, за ВСЕКИ ТИП КОЖА!

Разкрийте сиянието на кожата си с богати на нутриенти продукти Optimals Radiance с лека, нежна текстура! Създадени да ревитализират и енергизират кожата, те й придават сияние и я предпазват от агресивните фактори.

  1. Освежаващ почистващ гел Optimals Radiance – Почистващ гел с ексфолииращо действие, подходящ за ежедневна употреба, обогатен с витамин C и комбинация от естествени шведски съставки. Създаден, за да премахва замърсяванията и да прави кожата сияйна и свежа, като заедно с това се бори с действието на свободните радикали. За всеки тип кожа. 50 мл.
  2. Подхранващ гел крем Optimals Radiance – Хидратант за ежедневна употреба, обогатен с витамин С, комбинация от естествени шведски съставки и комплекс, предпазващ от замърсяване. Помага за ревитализиране на уморената кожа, предпазва от замърсяване и осигурява 24-часова хидратация. За всеки тип кожа. Дерматологично тестван. 30 мл.

3. Eнергизираща маска за лице Optimals Radiance – Гел маска с витамин С и комбинация от естествени шведски съставки. Освежава и хидратира на мига, премахва белезите на умора и прави кожата по-мека и сияйна. За всеки тип кожа. 10 мл.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ в продуктите Optimals Radiance:

  • Витамин Cозарява, изравнява тена и помага за предпазване от действието на свободните радикали.
  • Дива къпина – богата на витамин C, прави кожата по-сияйна и защитава от действието на свободните радикали.
  • Бъзпредпазва, успокоява и освежава кожата.

Витамин С е включен като основна съставка в серията Optimals Radiance, за да изпълнява 3 важни функции:

– да помага за изсветляване на кожата;

– да защитава от действието на свободните радикали;

– да подобрява сиянието на кожата.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ:

Познат с неговото мощно антиоксидантно действие, витамин С постоянно се бори с вредния ефект на свободните радикали, предизвикани както от външни (слънце, агресори от околната среда), така и от вътрешни (естествени биологични реакции) фактори. С годините кожата започва постепенно да изглежда по-сивкава, без блясък. За да се пребори с това, витамин С намалява действието на ензима, участващ в производството на меланин, наречен ТИРОЗИНАЗА. Този защитен механизъм помага за избистряне на тена и подобряване на сиянието на кожата.

РЕВИТАЛИЗИРАЙТЕ И ЕНЕРГИЗИРАЙТЕ кожата си с богатите на нутриенти продукти от комплект Optimals Radiance с ВИТАМИН С, които ще Ви помогнат да разкриете нейното великолепно сияние.

Код на комплекта: 732395. Цена: 8,99 лв.

Share This