Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект NovAge Brilliance Infinite Luminosity

komplekt-novage-brilliance-infinite-luminosity

Комплект NovAge Brilliance Infinite Luminosity – намалява пигментните петна по кожата и възвръща бистротата и сиянието на тена, за да изглеждате и да се чувствате наистина бляскаво.

Серията е подходяща за ВСЯКА ВЪЗРАСТ. Цялостно решение за намаляване и предпазване от РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ ПЕТНА по кожата:

  • Неравномерен тен на петна;
  • Червеникави оттенъци;
  • Жълтеникави оттенъци;
  • Сивкави оттенъци;
  • Хиперпигментция като тъмни петна.

NovAge Brilliance Infinite Luminosity е първата серия на Орифлейм, който:

– КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО подобрява сиянието и бистротата на кожата.

– Намалява всякакъв вид пигментни петна САМО ЗА 2 СЕДМИЦИ (потвърдено от потребителите).

КАК ДЕЙСТВА:

КОМПЛЕКС ЗА РАВНОМЕРЕН ТЕН – Предотвратява прекомерното производство на меланин. Намалява хиперпигментацията и подобрява други недостатъци на кожата, свързани с появата на петна.

ЕКСТРАКТ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ НА ЖИВОВЛЯК – Помага за намаляване на ефекта от оксидантния стрес, за да се пребори с всички видове петна по кожата.

ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС AQUA-BANKОсигурява и заключва хидратацията в кожата. Помага за постигането на бистър, сияен тен на лицето.

КАКЪВ Е ЕФЕКТЪТ:

МИГНОВЕНО: Хидратиращият комплекс Aqua-Bank осигурява и заключва влагата в кожата, за да я поддържа гладка и изпълнена отвътре. Комплексът City Shield Technology в дневния крем предпазва от замърсяването и UV лъчите.

ДЪЛГОСРОЧНО: Комплексът Skin Tone Regulator контролира производството на меланин на клетъчно ниво за по-сияен и равномерен тен. Екстрактът от растителни стволови клетки на живовляк помага за ревитализиране на кожата. Комплексът Vita-Bright Technology в нощния крем помага за поддържането на силна кожна бариера.

4 СТЪПКИ до сияеща от здраве кожа:

  1. ПОЧИСТВАНЕ – Почиствайте кожата два пъти дневно, за да отстраните замърсяванията и да я подготвите за абсорбирането на следващите продукти от програмата.

Почистващ гел NovAge Supreme – Ефективно почиства кожата – според 97% от потребителите.

  1. ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР – Подхранващият и хидратиращ крем за околоочния контур намалява петната за разкриването на по-сияйна, по-бляскава кожа около очите.

Крем за околоочния контур NovAge Brilliance Infinite Luminosity – По-озарен околоочен контур – КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО.

  1. ПОВЕЧЕ ЕФЕКТИВНОСТ – Серумът мигновено хидратира и успокоява кожата, помага за изравняването на тена и текстурата на кожата и намалява тъмните петна.

Серум NovAge Brilliance Infinite Luminosity – Помага за намаляване видимостта на тъмните петна – КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО.

  1. ХИДРАТАЦИЯ – Дневният крем намалява тъмните петна и предпазва от факторите на външната среда. Подхранващият нощен крем помага за постигането на сияйна кожа с равномерен тен на сутринта.

Дневен крем NovAge Brilliance Infinite Luminosity SPF30 – По-озарена кожа със свежото, розово сияние на здравата кожа – според 78% от потребителите.

Нощен крем NovAge Brilliance Infinite Luminosity – Сияен, равномерен тен на сутринта – резултат от потребителски тестове.

Изберете серията NovAge Brilliance Infinite Luminosity и се радвайте на красива, сияеща от здраве кожа! През СЕПТЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 139,99 лв. Ще я откриете на стр.37 в актуалния каталог 9. – Код: 44680

Share This