Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Giordani Gold

komplekt-giordani-gold

Комплект Giordani Gold – изкуството на красивия живот! Поглезете себе си или специален за Вас човек с продукти от великолепната луксозна серия Giordani Gold на Орифлейм! СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА САМО от 1 до 10 АПРИЛ!

Комплектът съдържа:

  1. Спирала за супердълги мигли Giordani Gold – Луксозна формула, обогатена с микрофибри, която ви позволява да придадете допълнителна дължина и да подчертаете всяка мигличка. Формулата е обогатена с подхранващи съставки за грижа и комфорт. – Код: 32079
  2. Коректор Giordani Gold MasterCreation – Атакувайте несъвършенствата с коректор, който се прицелава в 8-те признака на стареенето на кожата. Обогатен е с комплекс ColourCorrectComplex за постигането на възможно най-близкия до цвета на кожата равномерен нюанс. Специалният подхранващ комплекс прикрива несъвършенствата на мига и дарява кожата Ви с дългосрочен подмладяващ ефект.

Предлага се в 2 естествени нюанса:

Cool Porcelain – 35115

Warm Beige – 35116

  1. Молив за очи Giordani Gold Дълготраен молив за очи, богат на цветни пигменти, който се нанася лесно и гладко. Специален полимерен комплекс осигурява изключителната наситеност на цвета. – Код: 31401

САМО от 1 до 10 АПРИЛ – СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА от Орифлейм! Комплект Giordani Gold от 3 продукта е на промоционална цена от 27,99 лв. Открийте специалната оферта на стр.148 в актуалния каталог 4 на Орифлейм.

Share This