Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Колекция Wake Up Feel Good на Орифлейм

kolektsiya-wake-up-feel-good-na-oriflame

Колекция Wake Up Feel Good на Орифлейм – готови ли сте за доза добро настроение? Значи сте готови за Wake Up Feel Good – сензационна нова серия, създадена да подобри настроението Ви. Тоалетна вода и гел за душ, които използват силата на парфюмерията, за да подхранват нашите позитивни чувства. Вдъхновете се за приятни емоции, заредете се с енергия с Колекция Wake Up Feel Good на Орифлейм!

  1. Тоалетна вода Wake Up Feel Good

Погрижете се за доброто си настроение и усетете енергизиращата сила на ободряващ аромат. Бляскава комбинация, изградена около ободряващата лекота на плода юзу и свежи ментови листа, създадена да Ви накара да се чувствате бодри, свежи и готови за всичко, което предстои. – Код: 37213

  1. Гел за душ Wake Up Feel Good

Чувствайте се готови за всичко с този почистващ и освежаващ гел за душ с енергизиращ аромат на юзу и ментови листа. Ароматът има доказано стимулиращ ефект, а формулата съдържа натурални етерични масла. Не съдържа сапун, pH-балансиран и дерматологично тестван. – Код: 35991

За основната ароматна съставка:

Произлизащо от Япония, юзуто се превръща в една от най-модерните съставки в кулинарния свят, която придава уникална пикантност и плодова свежест. Балансирахме тази вкусово-ароматна комбинация със свежи ментови листа – незаменим ободряващ елемент за прилив на енергия всеки ден.

Заредете се с лятно настроение с новата колекция Wake Up Feel Good на Орифлейм! САМО през ЮНИ на специална въвеждаща цена! Ще я откриете на стр.4 в актуалния каталог 6 на Орифлейм.

 

Share This