Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Колекция Love Potion Midnight Wish

Love Potion Midnight Wish-set

Колекция Love Potion Midnight Wish – тъмни нощи – пробудена страст! С дъх на сладки череши, примесени с аромата на сладко-горчиво черно кафе.

Импулсивна страст, продиктувана от огъня във Вас. Вашите най-съкровени желания се сбъдват и искате да запазите този вълшебен миг завинаги.

Колекцията включва:

  1. Парфюмна вода Love Potion Midnight Wish

С настъпването на полунощ, Вашите огнени фантазии оживяват. Love Potion Midnight Wish се отваря с изкушаваща целувка от сладки черни череши, отстъпващи място на контрастни нотки горчиво кафе, преди мекотата на чуствен мускус да остави своята трайна следа. Импулсивен и чувствен аромат – идеален за вечерни срещи, чиято притежателка няма да остане незабелязана.

ЗА АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

Връхни нотки: захаросани вишни;

Сърцевина: кафе;

Основа: бяла дървесина, мускус, ванилия.

САМО през ЯНУАРИ на специална въвеждаща цена от 26,99 лв. – Код: 35934

  1. Крем за тяло Love Potion Midnight Wish

Дайте свобода на Вашите съкровени желяния, докато се наслаждавате на този крем с богата текстура за чувствена мекота на кожата. С висока ароматна концентрация, Midnight Wish се отваря с изкушаваща целувка от сладки черни череши, подчертана от контрастната горчивина на силно кафе и обгърната от мекото докосване на сладък мускус.

САМО през ЯНУАРИ на специална въвеждаща цена от 5,99 лв. – Код: 36093

Пожелайте си нещо в полунощ. То ще се сбъдне! С Колекция Love Potion Midnight Wish. Ще я откриете на стр.3 в актуалния каталог 1 на Орифлейм.

Share This