Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Колекция Festive Wonderland Candy Apple

kolektsiya-festive-wonderland-candy-apple

Колекция Festive Wonderland Candy Apple ще Ви зареди с настроение и ще превърне банята Ви в страна на празничното вълшебство! Със сладки ароматни нотки на червена ябълка, карамел и ванилия.

Колекцията съдържа:

  1. Ароматна пяна за вана Festive Wonderland Candy Apple

Пяна за вана с изкусителен аромат, която почиства кожата, без да я изсушава. С pH-балансирана формула, не съдържа сапун. Пяната за вана с аромат на карамелизирани ябълки внася празнично настроение в банята. – Код: 35852; цена – 4,49 лв.

  1. Крем за ръце Festive Wonderland Candy Apple

Крем за ръце с лека текстура и празничен аромат, който хидратира и подхранва кожата на ръцете. Прави кожата идеално гладка, мека и ухаеща на ябълки и карамел. – Код: 35854; цена – 2,99 лв.

  1. Сапун Festive Wonderland Candy Apple

Сапун със сладък празничен аромат, перфектен за всекидневно почистване на тялото и ръцете. Нежен към кожата Ви и идеален за всекидневно почистване на ръцете и тялото. – Код: 35853; цена – 2,49 лв.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – КАРАМЕЛИЗИРАНА ЯБЪЛКА

Вкусният аромат на колекцията Festive Wonderland е вдъхновен от обичаното празнично лакомство – карамелизирана ябълка. Уханието е съчетание от свежите нотки на червена ябълка, кадифената мекота на карамела и нежността на ванилията.

Заредете се с коледно настроение и превърнете банята си в страна на празничното вълшебство с колекцията Festive Wonderland Candy Apple! Ще я откриете на стр.10 в актуалния каталог 11 на Орифлейм.

Share This