Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Essentials от Орифлейм

essentials-ot-oriflame

Essentials от ОрифлеймИнтелигентна красота означава: ГРИЖА ЗА КОЖАТА БЕЗ УСИЛИЕ!

Нямаше ли да бъде чудесно да разполагате с лесни и ефикасни решения за грижа за кожата? Формулите на почистващия гел и мултифункционалния крем Essentials са обогатени с интензивно подхранващ комплекс. Подходящи за всеки тип кожа, те са идеални за ежедневна грижа в две стъпки, която я прави свежа, мека и хидратирана дори и през студените месеци.

Essentials от Орифлейм – Серия за грижа за кожата, която със своите нежни формули предлага защита и подхранване за ВСЯКА ВЪЗРАСТ и ВСЕКИ ТИП КОЖА. Цялостна грижа с комплекс мултивитамини, която хидратира, подхранва и освежава кожата през целия ден.

  1. Мултифункционален крем с подхранващ комплекс Essentials

Мултифункционален крем за лицето и тялото. Обогатен с подхранващ комплекс, съдържащ масло от авокадо, масло от сладък бадем и какаово масло, които се грижат за сухата кожа, като я правят мека, гладка и еластична. Хидратира и предпазва кожата от изсушаване. Идеален за зимата!

Нанасяйте върху суха кожа. За най-добри резултати използвайте върху почистена кожа. Избягвайте зоната около очите.

САМО ПРЕЗ ОКТОМВРИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 5,99 лв. – Код: 36197

  1. Почистващ гел за лице с подхранващ комплекс Essentials

Почистващ гел с кремообразна формула, който премахва замърсяванията, без да изсушава кожата. Обогатен с подхранващ комплекс, съдържащ масло от авокадо, масло от сладък бадем и какаово масло, които правят кожата мека и еластична.

Нанасяйте върху мокра кожа. Масажирайте нежно върху лицето. Отмивайте старателно с вода и подсушавайте, като потупвате лицето с мека кърпа. Избягвайте зоната около очите.

САМО ПРЕЗ ОКТОМВРИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 3,99 лв. – Код: 36196

Продуктите от серията за грижа за кожата с подхранващ комплекс Essentials от Орифлейм съдържат богат, подхранващ микс от масло от авокадо, масло от сладък бадем и плътно кaкaово масло. Обoгатени с основни мастни киселини, които поддържат здравето на кожата, защитават я, осигуряват интензивна хидратация и й придават мекота и гладкост.

Share This