Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Discover Parisian Lights

discover-parisian-lights

Празнувайте бляскавата красота на нощен Париж с Discover Parisian Lights! Насладете се на гел за душ & сапун от лимитирана колекция, които даряват с усещане за чистота и обсипват кожата Ви с нежен блясък. Освежаващ микс от портокал и мандарини, комбиниран с топлината на мускус и ароматна дървесина.

  1. Гел за душ Discover Parisian Lights

Кремообразният, перлен гел за душ е вдъхновен от бляскавата красота на Париж през нощта. Озарете сетивата си с този искрящ микс от ободряващи цитруси, нежен жасмин и чувствен мускус. Деликатна, pH-балансирана формула без сапун, подходяща за ежедневна употреба. САМО ПРЕЗ ОКТОМВРИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 3,99 лв. – Код: 37561

  1. Сапун Discover Parisian Lights

Представете си ободряваща вечерна разходка по Шанз-Елизе, озарена от безброй светлини, носеща усещане за тържественост. Нашият сапун от лимитирана колекция ободрява с комбинация от цитруси, жасмин и топъл мускус и Ви пренася сред блясъка на нощен Париж. САМО ПРЕЗ ОКТОМВРИ на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 2,49 лв. – Код: 37560

За АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ на серията Discover Parisian Lights:

Връхни акорди, комбиниращи свежестта на портокал и мандарини, постепенно отстъпват място на флорални нотки, които разкриват чувствеността на ароматен жасмин и топлината на мускус и дървесина.

Насладете се на бляскавата красота на нощен Париж с гел за душ и сапун Discover Parisian Lights! Ще ги откриете на стр.59 в актуалния каталог 10 на Орифлейм.

Share This