Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Червило The ONE Colour Obsession – дързост и цвят!

The ONE Colour Obsession-Fire

Червило The ONE Colour Obsession – смели цветове за непоклатима увереност!

Нашето НОВО червило с най-наситените цветове досега! The ONE Colour Obsession е перфектното червило за всяка жена, която иска да се чувства по-уверена и да бъде център на вниманието винаги и навсякъде. Невероятно дръзките, наситени с пигменти цветове на червило The ONE Colour Obsession ще Ви дарят със самочувствие и уверенoст във Вашата красота. 10 наситени, богати, живи нюанса, които да направят усмивката Ви неустоима.

Новото червило The ONE Colour Obsession е с уникална наситеност на цвета. 10-те впечатляващо ярки нюанса са обогатени с комплекса ChromaLoad Technology за неповторима плътност на цвета. Най-важни за наситеността на червилото са цветните пигменти в него и начинът, по който са смесени. Формулата на червило The ONE Colour Obsession съдържа максималното количество пигменти в сравнение със стандартното червило. Благодарение на уникалния комплекс ChromaLoad Technology се създава неповторимия цветен ефект, безупречно гладкия завършек и несравнимата мекота на червилото.

Червило The ONE Colour Obsession осигурява 8-часова хидратация и прави устните по-меки, по-гладки и по-обемни! Изпълнена с хидратиращи съставки, леката текстура направо се разтапя при контакт с кожата и дарява устните с наситен цвят, комфортна мекота и неустоимо гладък завършек.

ЗАЩО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ в нашето ново червило:

  • 10 изкусителни PopShock нюанса за дръзка визия.
  • Интензивна хидратация – до 8 часа.
  • Пигментен комплекс Chromaload Technology за неподражаема наситеност и забележителни цветове.
  • Супер лека текстура.

САМО СЕГА при покупка на нашето ново червило The ONE Colour Obsession можете да вземете Тоалетна вода „Огън“ САМО за 5,99 лв. Един чувствен, изтънчен аромат за енергичните и неукротими дами – съблазнително ухание на теменуга, амбра и масло от карамфил. Изпепеляващият аромат на Тоалетна вода “Огън” е комбинация от уханни цветя и ароматна жар, чийто съблазнителен чар със сигурност впечатлява. – Код: 22435.

Ще откриете това неустоимо промоционално предложение на стр.5 в актуалния каталог 5 на Орифлейм.

Share This